Kallos hajpakolásokról vélemény? Ahogy nézegettem egész jó áruk van és nagy kiszerelésűek. (száraz, töredezésre hajlamos göndör a hajam)
Felejtsd el, a Kallos pakolások mind ócska, filléres vackok, semmit sem érnek, teli vannak nyomva szilikonokkal.
Ami nekem bevált, az a Botanicals, illetve a Garnier Hair Food pakolások.
Ezek szilikon-és parabénmentesek, és még az én nehezen kezelhető, vastag szálú hajam is könnyen fésülhető, és selymes lesz tőle :)
Szerintem próbáld ki, sosem volt festve a hajam és a rózsaszín dobozos, keratinos változatát használom már több, mint egy éve. Anyukám rendszeresen festi a haját évek óta, és ő is ezt a rózsaszínt szereti, barátnőmnek göndör, száraz haja van, próbálta a keratinosat és a proteineset is (azt hiszem, ez a neve ugyanettől a márkától, csak világoskék), és ő is nagyon szereti.
Mindhárman többször újravettük már ezeket a termékeket. Belváltak, lassan fogynak és az illatuk is nagyon jó. Szerintem fölösleges 5000 forintokat otthagyni egy kis tégelyes hajpakolásért, ami kábé három alkalomra elég, ha hosszú haja van az embernek.
Ha meg mégsem válnának be, próbáld ki a természetes olajos pakolásokat (pl. ricinusolaj+kókuszolaj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!