Göndör hajú lányok! Nektek is kiszárad a hajatok hajmosás után?
Garnier fructis Oil repair 3
De használtam már Pantene Pro-V-t is, avonos sampont is, azokkal is ugyan ez volt.
Hát igen. Az ilyen lakossági samponok, amik másoknak egyenes hajon tökéletesen működnek, az nálam se használnak.
Nekem is ez a közepesen göndör fajta hajam van. Amíg nem voltak jól bevált termékeim, és agyonkínoztam hajszárítóvalm addig nekem is iszonyatosan száraz, és nem éppen esztétikus volt a hajam.
Sokadjára veszem újra a Syoss keratinos samponját. Az Aussie Miracle Moist balzsamjával kombinálva el tudom vele érni a tökéletes eredményt: az eredmény nagyon puha, de szép tartással rendelkező haj, rugalmas, kicsit “megcsinált” hatású tincsek, mintha a fodrásztól jöttem volna.
Ami még egy extrêm fontos dolog, az az, hogy hajszárítót egyáltalán nem használok. Hagyom, hogy az egész magától száradjon meg, a vizet egy törölközővel itatom fel a hajamról, és nem is fésülöm ki, mert így egyben maradnak a fürtjeim.
Köszi a választ, régóta gondolkodok a Syoss-on, eddig még nem mertem kipróbálni. De akkor majd legközelebb azt veszek és megnézem, hogy az milyen hatással lesz rá. :)
Én is levegőn szoktam szárítani, hajszárító már rég nem volt a hajam közelében. De hiába, mindig teljesen kiszárad.
Nem csak a sampontól függ!
A göndör haj ELEVE szárazabb, mint az egyenes haj!
Igyál több vizet, és keress olyan terméket, ami jobban táplálja a hajad. Oké, az első kérdezőnek bevált a SYOSS, de neked nem biztos, hogy be fog. Kísérletezd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!