Sebes az arcom pattanás miatt. Mit tudnék csinálni hogy gyorsabban elmúljon?
Figyelt kérdés
Nyomkodtam az arcomat, csak 1 helyen elég erősen akartam kinyomni a mitesszert, és körülötte ahogy erősen nyomtam felsértettem a bőrömet, és most egy konkrét seb van az arcomon, nagy piros foltba. Valami ötlet, hogy mivel lehetne gyorsabban eltüntetni? Hámlasztó kenőcs, vagy ilyenek jók rá?2019. márc. 18. 19:50
1/3 anonim válasza:
Mivel megserult a hamreteg, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, meg kdll varni mig regeneralodik. Esetleg hamosito kremet kenhetsz ra (Bepanthen), de valoszikuleg var fog kepzodni rajta, azt meg ugyis meg kell varnod, hogy magatol leessen.
2/3 Metionin válasza:
Octenisept, bepanthen vagy aloe vera.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Aloe verát kentem rá, akkor ezek után is fogok, a bepanthent meg kipróbálom
2019. márc. 18. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!