Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan lány aki az...

Van itt olyan lány aki az esküvője előtt rövidre vágatta a haját?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkozom a gondolattal, hogy le kéne vágatnom a hajamat rövidre. Nagyon meguntam már a hosszút és valami jó rövid fiús felnyírt fazont szeretnék. Június 8.-án lesz az esküvőnk és addig biztos hogy nem szeretnék várni a hajvágással. A családi eljegyzési bulink az február 2.-án lesz és én addigra viszont le szeretném vágatni a hajam. Anyukám és az anyósom szerint mindenképpen vágassam le az eljegyzésre, majd egy picit növesszem vissza az esküvőre és utána viszont újból legyen jó rövid. Szóval van köztetek olyan aki hasonló cipőben jár/járt? Esküvői rövid hajjal mik a tapasztalatok?

A válaszokat köszi előre is! :)

2019. jan. 19. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet! Gépeltesd le jó rövidre!
2019. jan. 24. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Húúú, nagyon vagány!Tüsi vagy kopasz menyasszony is lehetnél!
2019. jan. 24. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem igazán értelek.

Ha a rövid haj tetszik, miért nem hordod az esküvőn is úgy?

Ha pedig nem, miért nem hagyod megnöveszteni?

Plusz szerintem az sem árt, ha te döntesz a saját külsődről.

(A nagyon rövid, fiúsra nyírt haj, modern pixie, felnyírt bob, stb. is tud dögös lenni és szép, de ez mindenkinek az egyéni döntése.

2019. júl. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!