Mit gondoltok erről?
A pasim le akarja nyírni a hajamat. Ezzel nincs is semmi gond de ő azt mondta h úgy sokkal jobban tetszenék neki de mivan ha pont emiatt hagyna el mert nem tetszenék neki. Amugy 1 centisre gondolt és most ilyen a hajam.
Csakis akkor vágasd le a hajad, ha te szeretnéd. Amúgy irtó rosszul fog esni, ha meglátod magadat az új frizurával és nem tetszik, amit látsz.
Egyébként szép a hajad, jó ez a hossz is szerintem. Könnyen kezelhető, lehet belőle szép frizurákat csinálni. Én a helyedben tuti nem vágatnám le. Senki kedvéért☺️
Ha egy pasi bele akar szólni a külsődbe, és nem vagy elég jó neki úgy, ahogy te szépnek érzed magad,, akkor ne hagyd, hogy megkeserítse az életedet, és add ki az útját!
20 év együttélés után is bólogatnál neki, hogy: “Jól van, jól van...” ?
Nekem alap, hogy a pasim úgy szeressen, ahogy vagyok. Elmondhatják a véleményét, néha járhatok a kedvébe is egy-egy öltözködési stílussal, de soha nem hagynám, hogy drasztikusan megváltoztasson, és csak az ő kénye-kedve szerint vágatnám olyanra a hajam, amit amúgy ultra gáznak érzek.
Nekem nagyon tetszik az a fazon, amit linkeltél. Soha nem jöttek be az extrém rövid hajú, szinte kopasz nők. Szerintem egyáltalán nem nőies, nagyon kevés csaj van, aki tényleg tudja viselni, de azoknak a többségét jóindulattal sem nevezném nőiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!