Van itt olyan lány aki az esküvője előtt rövidre vágatta a haját?
Már régóta foglalkozom a gondolattal, hogy le kéne vágatnom a hajamat rövidre. Nagyon meguntam már a hosszút és valami jó rövid fiús felnyírt fazont szeretnék. Június 8.-án lesz az esküvőnk és addig biztos hogy nem szeretnék várni a hajvágással. A családi eljegyzési bulink az február 2.-án lesz és én addigra viszont le szeretném vágatni a hajam. Anyukám és az anyósom szerint mindenképpen vágassam le az eljegyzésre, majd egy picit növesszem vissza az esküvőre és utána viszont újból legyen jó rövid. Szóval van köztetek olyan aki hasonló cipőben jár/járt? Esküvői rövid hajjal mik a tapasztalatok?
A válaszokat köszi előre is! :)
Pfúj, nőként mondom egy férfi sem szereti a rövid hajat! Pláne nem a felnyírt, fiúsat...
Min. Vállig érjen egy nő hajkoronája.
Szia! Én majdnem hasonló cipőben jártam. 3 éve volt az esküvőnk és nagyon szerettem volna minél hamarabb rövidre vágatni a hajamat, mert egyrészt nagyon töredezett volt és hullott, másrészt a rövid haj nagyon vonzott. Az unokatesóm a fodrászom és elmondtam neki, hogy mit szeretnék. Ő azt javasolta, hogy vágjuk esküvő előtt egy kicsivel nem túl rövid pixie fazonra hogy nézzen ki valahogy és esküvő után mehet a nagyon rövid.
Már esküvő másnapján délután le lett vágva fiúsan rövidre. A páromnak is és nekem is nagyon tetszett. Azóta is ilyen rövid, aminek egy hátránya van, hogy gyakran kell vágatnom.
Ízlések és pofonok különbözőek.
Nekem például nagyon tetszik, amikor egy nőnek egészen kicsi, egy centi haja van.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!