Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan lány aki az...

Van itt olyan lány aki az esküvője előtt rövidre vágatta a haját?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkozom a gondolattal, hogy le kéne vágatnom a hajamat rövidre. Nagyon meguntam már a hosszút és valami jó rövid fiús felnyírt fazont szeretnék. Június 8.-án lesz az esküvőnk és addig biztos hogy nem szeretnék várni a hajvágással. A családi eljegyzési bulink az február 2.-án lesz és én addigra viszont le szeretném vágatni a hajam. Anyukám és az anyósom szerint mindenképpen vágassam le az eljegyzésre, majd egy picit növesszem vissza az esküvőre és utána viszont újból legyen jó rövid. Szóval van köztetek olyan aki hasonló cipőben jár/járt? Esküvői rövid hajjal mik a tapasztalatok?

A válaszokat köszi előre is! :)

2019. jan. 19. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Pfúj, nőként mondom egy férfi sem szereti a rövid hajat! Pláne nem a felnyírt, fiúsat...

Min. Vállig érjen egy nő hajkoronája.

2019. jan. 19. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Én majdnem hasonló cipőben jártam. 3 éve volt az esküvőnk és nagyon szerettem volna minél hamarabb rövidre vágatni a hajamat, mert egyrészt nagyon töredezett volt és hullott, másrészt a rövid haj nagyon vonzott. Az unokatesóm a fodrászom és elmondtam neki, hogy mit szeretnék. Ő azt javasolta, hogy vágjuk esküvő előtt egy kicsivel nem túl rövid pixie fazonra hogy nézzen ki valahogy és esküvő után mehet a nagyon rövid.

Már esküvő másnapján délután le lett vágva fiúsan rövidre. A páromnak is és nekem is nagyon tetszett. Azóta is ilyen rövid, aminek egy hátránya van, hogy gyakran kell vágatnom.

2019. jan. 19. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok különbözőek.

Nekem például nagyon tetszik, amikor egy nőnek egészen kicsi, egy centi haja van.

Hajrá.

2019. jan. 20. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Akár nullásra is vágathatnád az eljegyzésre, aztán tudsz még belőle frizurát növeszteni az esküvőig, amit utána lenyírhatsz megint 🙂 szerencsés a párod, én imádom a nagyon rövid vagy kopasz női hajviseletet 🙂
2019. jan. 20. 18:05
 5/13 anonim válasza:
100%
Énnekem most is 1 centis és nagyon birja a férjem. Mire jutottál?
2019. jan. 20. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vágasd le
2019. jan. 20. 22:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok építő hozzászólást! :) Az már biztos hogy le fogom vágatni! Anyukám már ajánlott is nekem egy jó rövid frizurát. Hátul felnyírt, oldalt és felül pedig pár cm lenne. Elég nagy változás lesz, kicsit el is bizonytalanodtam. Anyum annak még jobban örülne, ha az esküvőmre is ilyen maradna és esküvő után pedig még jobban fel lenne nyírva és felül pedig ez az épphogy fésülhető hossz lenne. A páromnak is nagyon tetszene úgy.
2019. jan. 21. 01:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, tényleg akár még rövidebbet is bevállalhatsz akár. Majd mesélj, mi volt, miután megtörtént a hajvágás 🙂
2019. jan. 21. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
kamu
2019. jan. 23. 12:37
 10/13 anonim válasza:
És kopaszra nem gondoltál. Nekem az is nagyon bejött
2019. jan. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!