Intim részre milyen szőrtelenítőt használják? 18L
Borotvalom de 3x régebben voltam gyantaztatni
Kb fel hete borotvaltam és kicsit már ki is jött és azt szeretném leszedni de nagyon erős nekem a sok borotválás miatt..
És erre rá borotvaljak vagy mi?
Régen egyszer használtam szortelenito krémet de semmit nem csinalt
Vagy ha leborotvalom előtte utána mit tegyek rá a kiutes ellen?
Köszönöm előre is
Krémet nem lehet intim területre használni, csak a bikinivonalra, de annál beljebb nem.
Borotvától nem lesz erősebb, csaj jobban szúr, mert elvágod a végét nem kitéped. Ha nem borotválod túl gyakran, akkor a bőröd is szebb lesz. Szerintem egy héten egyszer elég. Akkor sem nő még ki nagyon, de nem is olyan pici, hogy nehéz legyen borotválni.
Ha bírod a gyantát, azzal nyilván tovább sima magad, de olyan nincs, amitől mindig sima.
Előtte jól mosakodj meg, hogy tiszta legyen a bőr. Utána én Bepanthent vagy Neogranormont szoktam rákenni.
Tévhit, hogy borotválás miatt erősödik. Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne egy kopasz férfi sem, hiszen elég lenne csak párszor leborotválni a fejüket, visszaerősödne a haj...
Ha érzékeny a bőröd, borotváld ritkábban, vagy gyanta és kozmetikus. Esetleg megpróbálhatod az epilátort is, de az lesz a legfájdalmasabb.
Létezik még tartós (pár év) szőrtelenítés lézerrel vagy elektrolízissel, az 100.000 ft körüli téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!