Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hozhatnam rendbe a hajam?

Hogy hozhatnam rendbe a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon regota mar simiotom a hajam, es mellesleg festve is van es gyenge/toredezett is a hajam. Egesz nyaron nem volt kisimitva, de ahogy elkezdodott a suli ujra nap mint nap simiottam. Bar hasznaltam hoallo sprayt, megis naporol napra toredezetebb, kopotoabb.

Eldontottem, hogy nem meg simiotom, de mit csinaljak vele, hogy kicsit rendbehozzam ? Ugyveszem eszre ezek a toredezes elleni samponok nem ernek semmit. Valami ajanlat esetleg ?

2008. nov. 5. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én sem tnap kezdtem a simítást,és nem tnap óta van festve a hajam.Mégsem törik,nem néz ki igénytelenül,életteli,teli van fénnyel,egy szóval nagyon rendezett.Nem azon van a hangsúly,hogy mit teszel a hajaddal,hanem,hogy milyen ápolással hozod rendbe utána.Sztem vasal továbbra is nyugodtan,és mondjuk a festés,elég káros,de nyugodtad festesd továbbra is.Ha vasalni nem akarod,még mindig használhatsz waxot,vagy straight on hajkiegyenesítőt..Ajánlok neked pár ápolási kozmetikumot,ami nem csak nekem jött be.Minden hajmosás után használj balzsamot,én golf-vital balzsamot,narancssárga tetejűt használok.Heti 2-szer hajpakolás,regenerálja a hajadat.Én schwarzkopf-gliss kur azonnali hajregenerálót használok.Hővédőnek loreal paris rózsaszín HotLisst használok.Sampon,az mindig más.3naponta mosok hajat(4 féle samponom van.Korpásodás elleni.Saját hajtípusomra való.Gyógynövényes vagy gyümölcskivonatos,ezek általában csalán,vagy eper,guava.És hajfénysamponom.)Nyárra pedig uv szűrős hajsprayt.

/Pici cutte/

2008. nov. 5. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
nem szabad minden nap vasalni.van egy nagyon nagyon jó hajpakolás,igaz,6ezer körül van,fodrászkellékesbe lehet kapni.Loreal Kerastase.több féle van ebből is,a hajtípusodnak megfelelőt vedd.nekem egyszer úgy leszivattuk a hajam,h olyan gatía volt,h utcára se mentem,ahogy ezt rákentük,mintha uj hajat kaptam volna.megéri,de tényleg.egy fodrász véleménye
2008. nov. 5. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Hajvágás, aztán használd az INSIGHT HENNA tégelyes hajpakolást. Ez tuti rendbehozza a hajad. De csak fodrász kellékesben lehet kapni!
2008. nov. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!