Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan hozhatnám magam rendbe...

Hogyan hozhatnám magam rendbe 4 nap alatt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel megismerkedtem,de rá pár napra kiment külföldre.Ma délután mondta,hogy hazajön pénteken és szeretne este találkozni velem.

Mikor megismerkedtünk én még rendszeresen táncoltam,műkörmöm és póthajam volt.Mostmár viszont nem táncolok fél éve.Nem az,hogy híztam hanem kicsit plötty lette.Ezenkívül rövidebb a hajam és rövid a körmöm.

Szeretnék kicsit összeszedtebb lenni.Tudom,hogy 4 nagy aplatt nem lehet hatalmas nagy változást véghez vinni,de hátha mégis tudok valami jó kis trükkel,praktikával,tanáccsal szolgálni.

Minden érdekel.Bőr-haj,köröm,smink öltözködés ami csak eszetekbe jut.

Köszönöm:)

2010. szept. 20. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Műköröm, póthaj és kezdj el edzeni!Nem kell elötte egyből levetkőzni, pár hét alatt meg valamennyire tudod magad formálni, ha elötte is izmos voltál!Bár régen rossz, ha azért akar Veled lenni,mert póthajad+műkörmöd volt/van...
2010. szept. 20. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a hasadat ha bhúzod erősen letekerheted celofánnal vagy vastag szigetelőszalaggal.ez mindig beválik
2010. szept. 20. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
*behúzod
2010. szept. 20. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el így is jó csaj vagy, sok pasi utálja a műkörmöket és a póthajat. Persze sportolj, de ne a pasi miatt, magadért. Szép ruha, smink, és szép lakk ami passzol ehhez egy szép cipő és már bőven jó vagy!
2010. szept. 20. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Négy nap alatt műkörmöt lehet csináltatni :) ha esetleg szeretnél... Remélem szerencséd lesz és kapsz időpontot! :D

Ha nem szeretnél, akkor csak rakd rendbe a körmeid ( áztatás, fölös bőr levágás) esetleg lakkozd ki, de ne túl rikítóan :)

Szerintem optikailag hosszabbnak tűnik a hajunk, ha így félig felfogjuk:

[link]

Akár egyenesen, akár gyenge hullámokkal, nagyon csinos viselet :)

A sminked se legyen túl kihívó szerintem, fekete tus, szempillaspirál, alapozó ha esetleg kell, egy icipici pirosító. Más nem is kell. Szájfényért és rúzsért nem rajonganak a srácok :)

Mindenképpen iktass be egyik napra péntek előtt, mondjuk szerdán, egy finom forró fürdőt, kényeztető/nyugtató habfürdővel/fürdősóval. Radírozd le a bőröd testradírral, az friss hatást kelt, és a tapintása a bőrnek utána nagyon kellemes. Válaszd ki a kedvenc parfümöd. Ha nem találsz semmi olyan ruhát, amit szívesen felvennél, vegyél külön erre az alkalomra. :) ( nem tudom hogy megteheted-e, szeretnéd-e ... ) Legyél kedves, jókedvű, és végül de nem utolsó sorban : önmagad :) Sok sikert a randira! Remélem jó tanácsokat tudtam adni :)

2010. szept. 20. 19:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Félreértettetek.Nem szeretnék műkörmöt,se póthajat.

nem mondtam,hogy az miatt szeretne megismerkedni velem,csal próbáltam leírni h milyen voltam előtte és most.Ha a mostani külsőm esetleg nem tetszene neki,akkor ennyi,de szerintem minden csaj próbálja randi előtt kihozni magából a lehetetlent is:)

2010. szept. 20. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
már írtam ide, nem hiszem, hogy előnnyel indulnál, mert műkörmöd van, a pasik az ilyesmit nem is veszik észre... hidd el, elég csak csinosan és bájosan:)
2010. szept. 20. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha illik hozzád a piros akkor vágd le rövidre a körmöd és fest be pirosra!Hozzá a fekete csőnadrág és egy piros fölső és fekete vagy piros cipő!A hajadat pedig ááá azt nem tudom :D

Smink pedig valami ilyesmi legyen a szemed egy kicsit piros szemhéjpúderrel:

[link]

Hát ennyi jutott hirtelen eszembe így egy kér perc alatt:D de ha tervezgetnék rajzolgatnék ahogy szoktam akkor biztos jobbat hoznék össze:D

2010. szept. 20. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi ez most nem ide vág, de megkérdezhetem hogyhogy letettél a műkörömről és póthajról? Stílus váltás?:) Én is hasonlón megyek épp át:P
2010. szept. 22. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én (tegnapelőtti 19:58as) adtam neked olyan tanácsokat is, amilyenek pont hogy nem a műkörömre, és a póthajra vonatkoznak... De ha ennyit ért, szólhattál volna hogy nem akarsz segítséget...
2010. szept. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!