Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 25 éves vagyok és a bőröm...

25 éves vagyok és a bőröm elég megviselt. Hogyan hozhatnám rendbe? Jellemzők lennt. Kérlek írjatok.

Figyelt kérdés

Fáradtnak,élettelennek tűnik a bőröm, leginkább az arcomon.Egy kicsit száraz is, és a pattanások is előszeretettel jelentkeznek.Ezeket általában egyedül le tudom kezelni,el is múlnak néhány nap alatt,tehát kozmetikus szükségét nem érzem.Viszont koromhoz képest nem elég élettel teli,üde.Mi segíthetne vajon, ami "feltölti"?Az arcomon tágak a pórusok, tonikot használhatok annak ellenére,hogy kissé száraz a bőröm?

Nem várok semmilyen terméktől csodát, amit szeretnék csupán az, hogy puhább,üdébb legyen, és a pattanások is szűnjenek.

Szerintetek mit tehetnék ennek érdekében?Jöhetnek tippek,krémek,pakolások,ételek,vitaminok,vagy akár ezzel foglalkozó oldalak linkjei!Bármi!Köszönöm!

2011. ápr. 21. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem B vitamin belülről, E vitamin kívülről, rendszeres bőrradír (ha érzékeny a bőröd, akkor glikolsavas, nem dörzsölős), sok víz (a bőrgyógyász, amikor pattanásaim voltak azt mondta, hogy 2 és 3 liter között, mert úgy gyorsabban tisztulnak a méreganyagok a szervezetből). Anyagcsereserkentő dolgok fogyasztása, plusz sport, ettől a bőröd is, és minden más is gyorsabban újul meg. Szerintem.

26/N

2011. ápr. 22. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg gőzölöd egy kicsit, tisztítod, megint gőzölöd majd megmosod hideg vízzel? :)
2011. ápr. 22. 06:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Kombinált a bőröd,víhiánnyal.Bármilyen termékcsaládot választhatsz,csak korpás szeborhoeás bőrre legyen.Ez a pattanásokra is jó,de feltölti a bőr raktárait.
2011. ápr. 22. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 25 vagyok. Én azt figyeltem meg, hogy akkor lesz szép, egyenletes tónusú a bőröm, ha jól kialszom magam, de ez sajnos nem mindig jön össze. Tehát próbálj meg minél előbb lefeküdni. Nekem is zsíros, mitesszerekre hajlamos a mai napig, nekem sokat javult az állapota, mióta abszolút kerülöm a cukrot, a zsíros ételeket, süteményeket, chipset, fehér kenyeret, csokit. Sok friss zöldséget, gyümölcsöt kell enni és szénsavmentes vizet inni, tényleg hatásos. Használj vegyes bőrre való lemosókat, bőrradírokat, de már ne a tiniknek való készítményeket. Tonikot használhatsz, de ne alkoholosat. Olyan szintén vegyes bőrre való hidratálót használj, amiben van UV-szűrő, ez nagyon fontos, hogy ne jöjjenek a ráncok. Én a krém-zselé állagúakat szeretem. Nagyon jót tesz, ha néha reggelenként a hidratáló krém felvitele előtt jégkockával átmész az arcodon, ezzel megspórolod a "lifting" hatást, amúgy marha drágák ezek a krémek, de ezzel a módszerrel is feszes, rózsaszínű lesz a bőröd. Remélem segítettem.
2011. ápr. 22. 09:46
 5/5 anonim válasza:
Bőrgyógyászat, bőrradír, helyes táplalkozás, és sok vitamin, és sport, kevés stressz.
2011. ápr. 22. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!