Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok azokról, akiknek...

Mit gondoltok azokról, akiknek csak „divatból” van raszta hajuk?

Figyelt kérdés

Már régóta nagyon tetszik, de a hit, a zenei stílus, még az öltözködésük is teljesen távol van tőlem (sőt semmiben nincs egy kimondott stílusom). És nem tudom, mennyire lenne furcsa, illetve az olyan embereknek sértő, akik komolyan veszik az egészet.

Tudom, hogy sokaknak csak divatból van ilyen hajuk, szóval ennyi erővel nekem is lehetne. De nem érzem teljesen fairnek. Ti mit gondoltok?

#haj #raszta #Dread #rasztafarizmus
2018. máj. 24. 22:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Azt kell eldöntened, hogy NEKED tetszik-e! Ha igen, akkor mérlegeld, hogy el tudnád-e fogadni azt, hogy a társadalom egy része e miatt sztereotípiaként "beskatulyázna" kissé, mert külsőről itél. Az emberek egy része már csak ilyen, pl. a több, ill. nagy éretű tetkósokkal szemben is van egyesekben előítélet. Van még hová fejlődni ezen a téren... :)

Egyébként a "nem érzem fair-nek" gondolat szerintem egy hülyeség. Nem kell ahhoz raggie-zenét hallgatni meg egyebeket tenni, hogy "jogod legyen" raszta hajat viselni... ;)

2018. jún. 6. 22:25
 12/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha divatból van. A rövid hajúaknak lehet divatból rövid a hajuk, a hosszú hajúaknak is lehet divatból hosszú. Akkor neked is lehet divatból raszta a hajad. A lényeg hogy neked tetszik és ez sokáig így is marad.
2019. febr. 18. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!