Szerintetek a dreadlocks milyen ballagás ajándék?
Figyelt kérdés
Már pár éve játszom a gondolattal és most pont itt van.Lehet sportolni vele?Evezek (nem kajak és nem kenu, aki keveri)
14/l
2018. máj. 2. 20:17
1/8 anonim válasza:
én személy szerint utálom a dearlocksot szerintem undorítóan néz ki
2/8 anonim válasza:
Raszta hajat hogy lehet ajándékba adni?
3/8 A kérdező kommentje:
A szüleim kifizetk nekem (szerintem egyértelmű)
2018. máj. 2. 20:56
4/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek pedig csak annyi hogy nem a frizuráról kérdeztem hanem maga az ötletről
2018. máj. 2. 21:04
5/8 anonim válasza:
Ezt már kérdezted. Még mindig igénytelen.
6/8 anonim válasza:
Ha neked tetszik, és a szüleid belemennek, akkor miért ne kérhetned?
7/8 Metionin válasza:
Egy sima nyolcadikos ballagásra nekem drága de végülis nálunk is voltak akik nagy banzájt rendeztek meg drága cuccokat kaptak.
A sportot illetőleg nem okoz problémát, az egyik legjobb barátom rasztás és mindenfélét sportol, nem akadályozza (hátközépig ér a haja).
8/8 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, ha neked régi vágyad, motoszkál már benned egy ideje, jobb nem váratni magad, vágj bele!
Sportolni természetesen lehet, érdemes felkötni, illetve, ha nincs szárítási lehetőséged, akkor, ha csak lehet, keruld el a vizet, vagy ha természetes víz (mármint élővíz) ment bele, öblítsd ki tiszta vízzel, amint tudod.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!