Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyolcadikosok! Mit kértek...

Nyolcadikosok! Mit kértek ballagásra?

Figyelt kérdés
Pl.uncsiktól ?Pénzt illik kérni tőlük?:/Azt pont nem nagyon merek.De más is jó.

2012. jún. 4. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában kp-t szokta adni, de kérni nem illik. Max ha ők kérdezik.
2012. jún. 4. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Én nem is kaptam nagyon ajándékot.. :O

Szüleimtől pénzt kaptam, nagymamámtól arany nyakláncot, ,másik nagymamámtól medált hozzá, nagybátyáméktól meg pénzt..:)

2012. jún. 4. 22:34
 3/12 A kérdező kommentje:
hát uncsimék kérdezték.hogy mit kérek.mondtam hogy nem tudom,rájuk bízom.mert mondta uncsim hogy nagyon nem tudja.sorolták hogy ezt vagy azt vagy amazt.mondjuk a pénzt is mondták,meg könyvet,ruhát,ilyeneket.de én am nemtom mit kérjek.
2012. jún. 4. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

22:34.

nem is kaptál 'nagyon' ajándékot..leszakad az arcom tőled. -.-

2012. jún. 5. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én anyumtól azt,hogy elmegyünk vidámparkba,nagymamáméktól már kaptam pénzt,apámtól még nem tom,nem biztos,de régebben ígérte,hogy laptopot kapok,de nem vagyunk gazdagok,szóval nem vagyok biztos benne.
2012. jún. 5. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! én sem tudtam hogy mit kérjek, ezért feljöttem ide, és rákerestem... már régebben is motoszkált a fejembe hogy bútort kérek, meg új ágyat, szóval ilyen szobafelújítást :D és hát feldobtam a magas labdát a szüleimnek hogy ezt meg azt szeretném... azt mondták benne vannak, ezért a pénzt, amit adott a mamám meg a rokonok(nagyon kicsi a család) anyumék kipótolták, és így összejött... :) én is amúgy sokat gondolkoztam először csak a pénzt akartam elkölteni, de úgyis baromságra ment volna, aztán mondom veszek ruhát... azt meg vagy kinövöm vagy szétmegy... szóval én ezt találtam a legjobb megoldásnak :)
2012. jún. 5. 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
8.os ballagásra egy csokor virágot kaptam... Anya azt mondta az nem is igaz ballagás... 12.esre meg egy családi ebédet.
2012. jún. 5. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Talán a diplomaosztómra már kapok egy ezüstláncot, ha így haladok:D
2012. jún. 5. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Én keresztanyámtól kaptam 5000 ft-ot, anyáéktól meg egy plüss bocit. Ja, meg 2 csokrot.

Nem kell ezt annyira túlzsába vinni.

2012. jún. 5. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hangszerre gyűjtök, de nem mondhatom mindenkinek,hogy pénzt kérjek,mert az olyan kínos,hogyha megtudják mennyi is lenne a hangszer.
2012. jún. 5. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!