Nyolcadikosok! Mit kértek ballagásra?
Figyelt kérdés
Pl.uncsiktól ?Pénzt illik kérni tőlük?:/Azt pont nem nagyon merek.De más is jó.2012. jún. 4. 22:32
11/12 anonim válasza:
Szerintem kérni nem illik, ha viszont kérdezik, akkor kérj pénzt, hiszen azt arra költöd, amire szeretnéd, vagy épp szükséged van. Én sem kérek pl semmit, mert szerintem bunkóság lenne...
12/12 anonim válasza:
én sem kaptam nagy ajándékot, később majd ha fölnőtök ilyen idős koromban én is annak gondoltam magam(nagynak) ,utólag vissza gondolva elég nagy ajándék volt az is, hogy édesanyátok édesapátok nagyszüleitek testvéreitek ott lehettek a ballagásotokon ettől nagyobb ajándék azt hiszem nem kell a többi csak anyagi dolog. most még csak azt gondoljátok mit írt ide ez az idióta nem tudja mit beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!