Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok azokról, akiknek...

Mit gondoltok azokról, akiknek csak „divatból” van raszta hajuk?

Figyelt kérdés

Már régóta nagyon tetszik, de a hit, a zenei stílus, még az öltözködésük is teljesen távol van tőlem (sőt semmiben nincs egy kimondott stílusom). És nem tudom, mennyire lenne furcsa, illetve az olyan embereknek sértő, akik komolyan veszik az egészet.

Tudom, hogy sokaknak csak divatból van ilyen hajuk, szóval ennyi erővel nekem is lehetne. De nem érzem teljesen fairnek. Ti mit gondoltok?

#haj #raszta #Dread #rasztafarizmus
2018. máj. 24. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem gondolok,mert nem keresem az okokat. Olyan a hajad, ami neked tetszik.
2018. máj. 24. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Hát nemtudom. Nekem nem tetszik amikor valakinek divatból van raszta haja. Ez nem divat, ez életmód. És ráadásul ha divatrasztaval utálja a reggae-t, azt végképp elítélem. Az emberek ne divatból horgoltassak be a hajukat.
2018. máj. 24. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Ugyanaz, mint pl. attól, hogy valaki kopaszra nyíratja a fejét, még nem feltétlenül kell skinheadnek lennie.
2018. máj. 25. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

milyen hitről beszélsz?

a füvezés, meg az ozora? a raszták milyen istenben hisznek, vagy van külön vallásuk? a haj az haj, és bárkinek van joga raszta hajhoz ha akar, ez nem valami kiváltság...

pfff... hit....

2018. máj. 25. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem próbáld meg esetleg a műrasztát. Arra talán nem reagálnának így. Sokkal kötetlenebb és bármikor kiszedhető, a hajadat is jobban kiméli.

Többnyire gothokon és darkokon látok műrasztát

2018. máj. 25. 13:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) műrasztával még jobban kamusnak érezném magam, szóval azt nagyon nem.

#2 igen, az van, hogy én is hasonlóan gondolom, csak közbe meg nagyon tetszik, és kipróbálnám. Azért a reggaet nem utálom, sőt bob marley nagyon szeretem. De nyilván én is érzem, hogy ez mennyire semmi alap ahhoz, hogy raszta legyek.

Csak kíváncsi voltam a véleményeitekre

2018. máj. 26. 09:08
 7/12 A kérdező kommentje:

#4 nemár

[link]

2018. máj. 26. 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Felsorolok pár példát azokra akiknek raszta hajuk van és nem afroamerikaiak, előfordulnak Magyarországon.

-reagge-t hallgat, “rasztafári”-t követők

-goások

-hippik

-

2018. máj. 26. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, lemaradt a folytatás:

- rockerek

-hiphop kedvelők

-tinik akik divatból hordják vagy utánoznak valami épp felkapott Lil’ akárkit

hirtelen ennyi jut eszembe

szerintem az utolsó kategóriát kivéve az összes többivel semmi probléma nincs. Az utolsóval is csak annyi, hogy személ szerint én nem kedvelem az ilyen “stílusú” fiatalokat

2018. máj. 26. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan lehet raszta hajad, ha az tetszik. En goth vagyok, es gyakran murasztat hordok, mert azt tudom szepen varialni, meg szint vinni vele a frizuramba. Neked is lehet jo megoldas kiprobalni, mert nem vegleges. De a rendes rasztas ismeroseim nagy resze se hallgat reggae zenet, en amugy kimondottan ruhellem, abban se vagyok biztos, hogy jol irtam le. Sokan inkabb rockerek, metalosok. Kicsit olyan ez, mint a nagy cultural appropriaton-hisztik. En se rinyalok, hogy minden h&m/zara basic csajon tepett fekete ruha meg platform cipo van.

Tetszik, hordd, legyel onmagad.

2018. máj. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!