Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy pár kérdés a raszta...

Koefficiens kérdése:

Egy pár kérdés a raszta hajrol Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég elhataroztam hogy raszta hajat szeretnék. Ámbár még novesztenem kell hozzá a hajam már most meg szeretnék tudni egy pár dolgot. És elnézést nagyon tudatlan vagyok ezért nem tudok "szakszavakat" használni. Szóval utánna néztem 1 2 dolognak és ahogy látom 2 fajta raszta van. Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem hogy melyik jobb vízi sportok mellé? Én azt a kis szalasat lil pumposat preferálnám mert az nem szív annyi vizet magába és én csak nyakig szeretnék vagy nagyon max vállig. Ez teljes öngyilkosság vagy megoldhato? És tényleg nehezebb festeniba raszta hajat? Mármint azt halottam hogy rengeteg festéket esz és nehéz is. És az utolsó kérdés pedig az hogy kb mennyivel lesz rövidebb a haj? Azaz ha én nyakig vagy vállig erő hajat szeretnék mennyire kell meg novesztenem? Köszönöm a válaszokat

2018. máj. 23. 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen rasztahaj nem előnyös vízisportokhoz, ha rendszeresen jársz edzésre. Nagyon nehezen szárad, hajszárítóval pedig nem ajánlatos nekimenni és nincs is sok értelme. Festeni végképp baromság. Úgyhogy szerintem döntsd el, hogy ápolt, normális raszta kell, vagy a festett haj és a vízisport.
2018. máj. 23. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából hallottam valami olyan úszó sapkarol ami nem enged be semmi vizet, de ha végképp nem sikerül megoldani akkor inkább a rasztat választom jelenleg szerintem.
2018. máj. 23. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt olyan ismerősöm, akinek raszta haja volt, és festett. Szóval tuti, hogy lehet festeni.
2018. máj. 23. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ha olyan vékony rasztakat szeretnék akkor kB mennyivel lesz rövidebb? Nem baj ha a vége vekonyodik
2018. máj. 23. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
7 cm vel kb lesz rovidebb
2018. máj. 23. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitsegeket
2018. máj. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!