Nagyon pattanásos bőr 22 évesen?
Figyelt kérdés
Úgy 2 hónapja nagyon pattanásos vagyok, de csak az arcom és néha az állam. Szóval homlok, halánték tök tiszta, csak néhány helyen van mitesszer. Ráadásul valami kis fehér izék is vannak az arcomon, amik reggel ébredés után nem sokkal előjönnek, de egyből ébredés után nincsenek kint (ezt tényleg nem tudom, mi lehet). A baj az, hogy fogalmam nincs mitől jöhetnek ki. Kozmetikushoz havonta járok, bőrgyógyásznál is voltam, ő felírt egy krémet (Differin) illetve most másra szedek antibiotikumot 2 hónapig, elvileg az is segít az aknén, de esküszöm, ez egyre rosszabb... Igyekszem egészségesen étkezni, minden nap sok vizet inni... Arra gondoltam még, hogy lehet, hogy most kijönnek, és utána elkezd végre tisztulni, de nem merek reménykedni...2017. dec. 15. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!