Miért vagyok még 20 évesen is mindig pattanásos? Mikor múlik már el?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 12:13
1/5 anonim válasza:
Megesik. Sokan csak ~25 után tisztulnak valamennyire ki.
Azért, ha nagyon durva (cisztás..stb.), akkor mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
Plusz az sem árt, ha odafigyelsz arra, hogy a komedogén kozmetikumokat kerüld!
2/5 anonim válasza:
Azért nem ártana egy teljes körű kivizsgálást csináltatni, mert lehet, hogy hormonális oka van. Nekem a nőgyógyász mulasztotta el a pattanásokat (nem fogamzásgátlóval, mint a bőrgyógyászok), mert még 24 évesen is olyan voltam.
3/5 anonim válasza:
30 vagyok, és sokkal rosszabb, mint 20 évesen volt. :(
Már egy éve csak natúrkozmetikumokat használok.
Mindenféle orvosnál voltam, nődokinál, fogorvosnál, allergológusnál, de semmi. :(
Már semmiben nem hiszek.
4/5 anonim válasza:
2-es: ha nem fogamzásgátlóval, akkor mivel?
5/5 anonim válasza:
Egészséges életmód, stb. Vizsgálatok, natúr kencék, smink mellőzése. Ha semmi nem használ akkor szoktak Sotret és hasonló gyógyszereket adni, az elmulasztja csak sok mellékhatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!