14 éves vagyok, (Lány) és nagyon pattanásos sajnos. és már 9 évesen elkezdődőt! SOS mit javasoltok? Mit tegyek?
de nem csak az arcom, hanem a hátam vállam mellkasom !!
de nagyon !! és már mindent kiprobáltam minden hülye krémet tonicot és ne akar múlni egyszeröen !!
Ajánjatok házilag készitet dolgokat !! és mellé internetes melléklettel !!
válaszotokat elöre is köszönöm !!!!
Cliniqe krémeket kipróbáltad már ?
Az nagyon jó:D
Szia. Ha ennyire komoly akkor szerintem a háti kotyvalékok nem igazán fognak használni. van egy olaj, Aknesol a neve. nekem ez segített.De lehet hogyha elmész egy bőrgyógyászhoz akkor ő többet tud segteni. Nekem is 2 évig gyulladt nagy pattanásaim voltak.Nekem például a kozmetikus hozta helyre. nem szabad piszkálni, hanem fel kell keresni egy kozmetikust, aki szakszerűen eltudja távolítani.Brutál fájdalmas, de 2 havonta, ha súlyosabb akkor havonta kell csak kezeltetni. Nekem 2 év alatt a gyulladt pattanásokból apró miteszerek lettek. =)- Igaz mind a mai napig kozmetikussal kezeltetem. de már nemis látszanak hogy vannak. =)
Hát remélem tudtam segíteni,és minél előbb neked is lesz javulás.
Amúgy lehet h valamire alergiás vagy,és az váltja ki.
Nekem például a vállamon voltak ilyen pattanások, amiket ha kinyomtam csak ilyen vizes anyag jött belőle. és a NAP okozta. mert érzékeny vagyok rá. :S
Szóval szerintem menj el egy bőrgyógyászhoz,ő tudja mit kell csinálni ;)
Én évekig voltam pattis, tavaly elmentem a bőrgyógyászhoz, semmi különöset nem csinált, ránézett az arcomra és felírt egy mosakodó és egy éjszakai krémet (Duac gélt). Akkor volt olyan pattanásom, ami legalább 3 hete megvolt és a kenőcstől 3 nap alatt elmúlt. :) Szerintem nagyon megéri elmenni.
OFF: 3. válaszolótól szeretném kérdezni, hogy az Aknesol akkor kapható vény nélkül is? Mert a Duaccal annyi a problémám, hogy kb. 1,5 hónapra elég és mindig fel kell íratni, mert a gyógyszertárban nem tartanak nagy kiszerelésűt, mert elég drága lenne.
nAGYON SZÉPEN KŐSZŐNŐM A VÁLASZOKAT !! KI PRÓBÁLOK MINDENT!!!
kÖSZIKE NEKTEK MÉG EGYSZER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!