Pattanásos arc 21 évesen, mit ajánlanátok?
Sziasztok! Előre leszögezem, fiú vagyok :) . Már általános suli végén kezdődtek a pattanások, a szakközépben végig eléggé pattanásos voltam, ami meg is tette az önbizalomban a hatásokat. KB másfél éve vettem fel a harcot, mert elegem lett. Most jelenleg próbálok egészségesen étkezni, naponta többször mosom az arcom, és Neutrogena márkájú szemcsés arcradírt használok reggeli és esti zuhanyzásnál a teljes arcomon. Nagyjából jól alakult, ám még nem oldottam meg teljesen, van, hogy egész szép lesz az arcom, pár napra, majd pár helyen kijönnek a pattanások, van hogy egy helyen sok is, gyakran kijön egy nagy is, ami utána marad egy hétig, most jelenleg is a szemem alatt egy kis seb van egy nagy pattanás után (kinyomta, utána véletlen elvakartam a sebet), de ilyen kis fekete/szürke pöttyök, gondolom amiből a pattanás lesz, mindig vannak, ki is nyomom őket, el is tűnnek minden seb nélkül, de még is kialakul pattanás. Most kérném a tanácsotokat: szerintetek mivel nem olyan súlyos a helyzet, mint sokaknak, kipróbáljam a ebrimycin gélt a neutrogena után? Ezt ugye napi háromszor kell használni, és be lehet kenni az egész arcot vele? (van aki szerint csak a pattanásra kell rákenni..) Persze a mellékhatásokkal tisztába vagyok. Úgy terveztem, hogy ezt kipróbálom, megnézem, hogy mire elhasználom, mi változik, és ha semmi, bőrgyógyászhoz fordulok. Kozmetikust totál ki akarom hagyni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
köszönöm a válaszokat.
Ezt a Tetracyclin Wolff nevű antibiotikumot megnéztem, és ugye vény köteles. Most úgy döntöttem, hogy elmegyek bőrgyógyászhoz, és iratok fel mindenképp valami gyógyszert, ez már nem mehet tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!