Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeborreás (pattanásos-száraz)...

Szeborreás (pattanásos-száraz) bőrre milyen alapozót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne használj alapozót rá,mert csak ront a helyzeten. Tudom,hogy nehéz megállni,de jobban jársz.
2012. ápr. 3. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom megtenni, de így is csak egyre ritkábban használom. Eddig minden nap használtam. Most meg kb heti 3szor. Alapozó nélkül egyenesen undorító a bőröm. Szóval muszáj valamivel emberi kinézetet adni a fejemnek.
2012. ápr. 3. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Kozmetikussal tisztíttasd ki.Ha már javul olajmentes alapozó.
2012. ápr. 4. 07:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké. De ha valaki ugyanebben a cipőben jár, ajánlhatna nekem vmi "jó alapozót".
2012. ápr. 4. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vichy Normaderm jó lenne rá.
2012. ápr. 4. 16:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is azon gondolkozok esetleg a la roche posay.
2012. ápr. 18. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen bőrtípusom van és tényleg jó rá a Vichy Normaderm Teint alapozó. A Clinique alapozókat is nagyon dicsérik (azt hiszem az anti-blemish az pattanásokra való, a stay true pedig mattít) de ezeket nem próbáltam még.
2012. jún. 18. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeborrea az a zsíros bőrt jelenti. Ha olyan alapozót veszel, ami zsíros bőrre van, az nagyon gázul fog kinézni a száraz arcbőrödön.
2012. okt. 6. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is szeborreás a bőröm :( Nekem korpás szeborreám van, ami azt jelenti, hogy néha picit korpásan hámlik a bőröm és még fakó is, húzódik is, érzékeny is. Ha neked is ilyen, akkor még NE használj alapozót, ami rontana a helyzeten,helyette keress fel egy kozmetikust, aki kitisztítja a bőrődet, felpezsdíti egy jó masszázsal a vérkeringésedet. És utána is rendszeresen járj hozzá. A szeborrea nem száraz bőr, hanem zsíros csak nem tud ürülni, mert megkeményedett a faggyú. Krémek helyett hidratáló géleket, szérumokat használj, ami vízhiányos bőrre való, mert ez a bőr felszíni vízhiánnyal párosul. És nem utolsó sorban változtass életformát, mozogj sokat, ne stresszelj, kerüld a kész ételeket, legyél sokat szabad levegőn. Ha a tüneteket sikerült megszűntetned és még így is akarsz alapozót, akkor én hidratáló alapozót használnék, ami megköti a vizet, pl. Clinique.

Én még csak 1 hete csinálom az életváltozást, mert sok kozmetikusnál jártam, mégis csak ő tudta normálisan beazonosítani a problémámat. Valoszínű azért volt nehéz, mert egyébként szép, sima a bőröm az arcom nagy részén.

2013. jan. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!