Nagyon száraz hajamra milyen balzsamot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A máskor szép fényes, puha, hátközépig érő hajam az utóbbi időben nagyon szárazzá, durva tapintásúvá vált (töredezni nem töredezik), pedig ugyanúgy használok balzsamot minden hajmosás után. Hajmosás után gyorsan átszárítom, de nem vasalom, bodorítom. Szóval nem tudom mitől lett ilyen (a bőröm is nagyon száraz, viszkető lett) - lehet a víztől.2012. jan. 3. 23:21
1/7 anonim válasza:
használj rá azt a pici tubusus glisskur hajvég ápolót. az nagyon renbe tudja tenni a hajad és puha is lesz. a többi glisskur termék nem olyan jó..de ez tuti. vagy a pantene kifésülő ápoló spray az a két színű. ezeket ismerem használom hosszú festett sötét szőke hajamra és merem ajánlani őket nagyon jók
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Van itthon GlissKur balzsamom, de nagyon nem hatásos, de megnézem a hajvégápolót. Ez mekkora mennyiség? Elég sok és dús hajam van. További bevált termékek?
2012. jan. 3. 23:33
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Lehet,hogy a táplálkozási szokásaiddal van gond,ha a bőröd is száraz lett.Inkább igyál nagyon sok ásványvizet,szedj multivitamint,méregtelenits valamilyen béltisztítóval.Amúgy én nemrégiben kezdtem el tojássampont használni,és csodákat tett a hajammal.Én azóta csak abban bízok,a samponok tele vannak sodium akármikkel,szárítják és roncsolják a hajat.Tojássamponhoz két tojás,két citrom leve és 8-10 csepp rozmaring vagy teafaolaj kell.Ezt bedörzsölöd a hajtöveidbe(bár először elég furcsa lesz,nem habzik,csak ragad),vársz egy pár percet,lemosod,de legalább 5 percig,hogy nagyon alaposan lemenjen,és megszárítod.Ha nem használsz ehhez balzsamot,akkor is teljesen jó,fésülhető,és megszáradva nagyon puha,kellemes tapintású lesz,de ha használsz valamilyen pakolást,még jobb lesz.Én Syoss újraépítő pakolást szoktam felrakni,bátran ajánlom,mert nagyon jó.Próbáld ki a tojássampont,megéri!
6/7 anonim válasza:
Előbbi vagyok,rozmaring vagy teafa ILLÓolaj :) És jól keverd össze a hozzávalókat!Ja,és ne ijedj meg,ha lemosod,és úgy érzed,hogy ragad az egész fejed,megszárítva egész más lesz!
7/7 anonim válasza:
hasonló a mi helyzetünk ,a lányomnak is épp ez a problémája most segíteni fog egy ismerős aki vitamint fog ajánlani erre az állapotra ,ha érdekel mit kell rá venni akkor majd megírom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!