Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlanátok zsíros és...

Mit ajánlanátok zsíros és száraz szoke hajra? És a pattanásokra meg a hústovisekre?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és nagyon gyorsan zsírosodik a hajam és kegyetlenul száraz megmosom de akkor sem szép olyan mind a széna és már elegem van belole... Mit ajánlanátok? És jó lenne ha a pattanásos arcboromon is tudnék segíteni... A válaszokat elore is koszonom!

2012. márc. 10. 13:29
 1/8 anonim válasza:

Szia!! Én 13 vagyok és nekem is sok gondom van a pattanásokkal!

Próbáld meg ezt: Veszel a boltba tengerisót (fürdősó) , otthon feloldod vízzel, és naponta 2-szer 3-szor leöblíted vele az arcodad!

sajnos kb. csak 1 hét mulva lesz hatása, viszont sokat fog segíteni!! :)

2012. márc. 10. 13:35
 2/8 Zuzu456 válasza:
Csak is BIO cuccok!!!!!!!!!
2012. márc. 10. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:

A haj szárazságán könnyebben lehet segíteni mint a zsírosságán. Mindenképpen használj kimosandó és nem kimosandó balzsamot is hajmosás után, valamint hajvégápolót. Lehet kapni olyan fújós balzsamot amit nem csak nedves hajra lehet fújni, tehát minden nap használhatod hajmosások között, valamint a hajvégápolót is minden nap használd. Ezen kívül érdemes hetente olajos hajpakolást használni, az olíva olaj nagyon jó erre.

A zsírosodásra nem nagyon tudok mondani semmit, mert én is ebben szenvedek. Próbáld meg ritkábban mosni (ez a szárazságon is segít amúgy), hetente max 2-szer.

2012. márc. 10. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a válaszokat, mindent kipróbálok!
2012. márc. 17. 12:18
 5/8 anonim válasza:
Érdemes lenne kipróbálni a hajadra az aloe alapú sampont, a pattanásokra meg szintén aloe alapú krémet
2012. márc. 18. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
BOJTORJÁN SAMPON NAGYON JÓ, ARCRA LEHET VENNI SÓOLDATOT AZ NAGYON J BEKENED FEL AZ ARCOD OTTHON ÉS HA MEGSZÁRADT LEMOSOD NAPI 2X NAGYON JÓ LESZ.
2012. ápr. 2. 14:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a válaszokat.
2012. ápr. 7. 11:42
 8/8 anonim válasza:

Olajmentes púderrel a hajtövedet porozd be esténként (reggel is, ha úgy jobban használ), vagy vegyél szárazsampont,valamint hajmosás végén hideg vízzel öblítsd át a fejbőröd, hogy a pórusok visszaszűküljenek!! :) Így nem lesz zsíros! ( A púderes és szárazsamponos megoldásnál szőkék előnyben)

A pattanásokra ajánlom az Aknefugot, Akneroxidot, de az Aknefugot az orvos írja fel! :) (vagy meromycid ratiopharm) , de inkább menj el bőrgyógyászhoz, ő kigyógyít! :)

2012. júl. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!