Szőkített, száraz hajra ajánlanátok nagyon jó hajpakolást?
Nem! Festett hajra csak festett hajra való termékcsaládot szabad használni! A fekete glisskur nem az! Énis használtam nem vállt be! Én sampon balzsamnak Pantenne ProV festett hajra valót használok és igen jó hajpakolást is tudok:
Rossmannban lehet kapni fél literes tégelyben festett hajra való hajpakolás,van gránátalmásba,méz és tejesbe és olivásba! én eddig a gránátalmásat és a mézeset használtam,nagyon jó és sok van benne, sokáig kitart 800 ft. Jah és BIO míg így felismered! Hidd el sokat fog javulni tőle a hajad!
Előző vagyok. A hair repair-ből a tégelyes hajpakolást használom. Ezüst a teteje és fehér maga a doboz, így tuti megtalálod. Ami még bevált, az az Elséve méhpempős hajbalzsam. Arany flakonja van.
De még egyszer mondom, ezt sajnos neked kell kitapasztalnod, hogy mi válik be, én mielőtt ezeket megtaláltam, rengeteget kísérleteztem. (Nekem is festett szőke hajam volt és még vasaltam is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!