Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 21 évesen normális, hogy még...

21 évesen normális, hogy még pattanásos az arcom?

Figyelt kérdés

Nem 1-2 pattanásról van szó, és nem is csak menzesz idején, hanem folyamatosan előjönnek.

Nem vagyok későn érő típus, 12 éves korom óta küzdök velük.

Sok mindent kipróbáltam már, de semmi nem segített tartósan.

Egészségesen étkezem, nem eszem zsíros, cukros ételeket.

Mit tehetnék?

2013. márc. 21. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Szex van? Komolyan kerdezem, nekem akkor tuntek el a pattanasaim amikor 17 evesen sikra kerult a nemi eletem.
2013. márc. 21. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A "tinédzserkori" pattanások 28-30 éves korig is elhúzódhatnak, úgyhogy normális. Én 23 vagyok, nekem most kezd lenyugodni az arcom, így már nem folyamatosan, hanem csak időszakosan jönnek elő. Viszont akkor sajnos elég csúnyán. :( Remélem idővel majd ez is javul. A bőrgyógyász által felírt kencék nagyon sokat segítenek ha kijönnek a pattanások.
2013. márc. 21. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos normális, nekem 25 éves koromban enyhültek a tünetek és 27 éves koromra lett végre ismét "babapofim" (már amennyire az apró ráncokkal együtt annak lehet mondani).

Ó és első!

Az elméletedhez: 17 éves korom óta "van" rendszeres szex, oszt' mégse használt. ;)

2013. márc. 21. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Es ez kizarja hogy nekem hasznalt? Meg hogy neki esetleg hasznalna?
2013. márc. 21. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
1-nek van valami a válaszában. nekem is 11éves korom óta volt,de olyan szinten hogy a debreceni klinikán kellett iratnom roacutánt..tehetetlen voltam.. másfél éve van barátom,lehet a hormonok végett(hogy mindez ellenére igazi nőnek érzem magam),de az is biztos hogy imádom a szexet a párommal.Ezt konkrétan úgy gondoljátok el hogy ez idö alatt,csúnya lányból változtam át,joggal mondom csinos-dögös-szép csajjá. :D Komolyan 23l
2013. márc. 22. 07:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Fél éve élek rendszeresen nemi életet, de nekem nem változtatott a bőröm állapotán.

A hátamról javarészt már eltűntek a pattanások, régebben ott is sok volt. Ezért sem értem, hogy az arcomon miért vannak még mindig.

Ha valakinek van még tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná.

2013. márc. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!