Szex van? Komolyan kerdezem, nekem akkor tuntek el a pattanasaim amikor 17 evesen sikra kerult a nemi eletem.
2013. márc. 21. 15:51
2/6 anonim válasza:
A "tinédzserkori" pattanások 28-30 éves korig is elhúzódhatnak, úgyhogy normális. Én 23 vagyok, nekem most kezd lenyugodni az arcom, így már nem folyamatosan, hanem csak időszakosan jönnek elő. Viszont akkor sajnos elég csúnyán. :( Remélem idővel majd ez is javul. A bőrgyógyász által felírt kencék nagyon sokat segítenek ha kijönnek a pattanások.
2013. márc. 21. 16:10
3/6 anonim válasza:
Sajnos normális, nekem 25 éves koromban enyhültek a tünetek és 27 éves koromra lett végre ismét "babapofim" (már amennyire az apró ráncokkal együtt annak lehet mondani).
Ó és első!
Az elméletedhez: 17 éves korom óta "van" rendszeres szex, oszt' mégse használt. ;)
2013. márc. 21. 17:15
4/6 anonim válasza:
Es ez kizarja hogy nekem hasznalt? Meg hogy neki esetleg hasznalna?
2013. márc. 21. 17:22
5/6 anonim válasza:
1-nek van valami a válaszában. nekem is 11éves korom óta volt,de olyan szinten hogy a debreceni klinikán kellett iratnom roacutánt..tehetetlen voltam.. másfél éve van barátom,lehet a hormonok végett(hogy mindez ellenére igazi nőnek érzem magam),de az is biztos hogy imádom a szexet a párommal.Ezt konkrétan úgy gondoljátok el hogy ez idö alatt,csúnya lányból változtam át,joggal mondom csinos-dögös-szép csajjá. :D Komolyan 23l
2013. márc. 22. 07:44
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Fél éve élek rendszeresen nemi életet, de nekem nem változtatott a bőröm állapotán.
A hátamról javarészt már eltűntek a pattanások, régebben ott is sok volt. Ezért sem értem, hogy az arcomon miért vannak még mindig.
Ha valakinek van még tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!