Miért vagyok még 18 évesen pattanásos?
Vagy a táplálkozásod miatt, vagy a hormonok miatt lehet ilyen.
Menj el bőrdokihoz, ő tud biztosabbat mondani.
Szerintem hormon probléma lehet.
Speciális vérvételből meg tudják nézni esetleg.
Gyógyszert nem ajánlom, nekem egy nőgyógyászati problémára írták fel és nagyon erős aurás migrént okozott, és majd 2 év múltán se állt vissza ciklusom pedig csak 3 hónapig szedtem.
NAGYON sok oka lehet ennek.
Stressz, izzadás, életmód, kevés víz.
Szia!
Saját tapasztalat:
Bőrgyógyász felírt egy krémet, ami semmit sem hatott, viszont az arctisztítót ajánlom, gyógyszertárban kapható BIODERM márkájú. Nekem zsíros eléggé a bőröm, ez tökéletes rá, 3hónapig elég a 200ml-s, kicsit drága, de ha 3hónapra nézed, úgy egyáltalán nem az.
Ezután elmentem egy teljeskörű kivizsgálásra, ahol kiderül semmi bajom.
Írattam fel fogamzásgátlót, amitől szebb lett az arcom, de olyan étvágyam volt, hogy felszedtem 5hónap alatt 6kg-t. Tehát nem érdemes.
Góckutatást elkezdtem, az első állomás a nőgyógyász volt, ahol minden rendben találtak. Elmentem füll-orr-gégészetre, magánorvoshoz.. Vettek le mintát, és 2hét múlva közölte az orvos, hogy ír fel antibiotikumot, mert több baci van a torkomban, mint kellene. ( mindenkiben benne van, de nálam nagyobb mennyiségben )
Az antibiotikum bevétel után, 1,5hét után egyáltalán nem alakultak ki pattanások az arcomon, és kezdett helyrejönni az arcom is Természetesen kozmetikushoz is járok, ami eltünteti a hegeket.
Nagyon sok krémet, arctisztítót, és más kozmetikumot vásároltam, feleslegesen. Ezt a pénzt költhettem volna egyből orvosra, még mielőtt magamat gyógyítgatom.
Ajánlom, hogy menj el fogorvoshoz,nőgyógyászhoz, és füll-orr-gégészetre. Lehetőleg magánúton, mert sztk-ban számba sem vesznek... Legalábbis, ahol én lakom, ott nem. Robotmunka van.
Én 25éves vagyok, még is előjönnek rajtam is.. átérzem a helyzetedet, én 2évig ezzel éltem.
Kitartást!
Én 6 éve élek ezzel :D
Köszönöm a válaszodat,megfogadom a tanácsot!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!