Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám szürkés fehérre...

Mivel tudnám szürkés fehérre festeni a hajam?

Figyelt kérdés
Szőkés hajamat schauma samponnal probaltam feheriteni es egesz szepen leszivta oszesre de nem az igazi,szoval majdnem feher,szurkes hajat szeretnek,de nem talaltam meg jo hajfesteket hozza,esetleg valaki tudna segiteni?

2017. dec. 15. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A szőkés alatt mit értesz? Természetes szőke vagy festett szőke, ha festett akkor mennyire világos? Szürkés árnyalat eléréséhez platinaszőkére szívatott haj kell. Ha az megvan akkor lehet rámenni szürkés színezővel, azthiszem a schwarzkopf live-ból van szürkés árnyalat ami drogériákban beszerezhető
2017. dec. 15. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már platina szőke a hajad : a crazy colorsnak az Alfaparftól pont ma láttam szürkét, de más néven van, van belőle több árnyalat is meg a tescoban más márkának is van kb 4 fajta szürke ezüst árnyalata :D 1000-2001 ftkörül vannak szóval nem is drága , nagyobb tescoban nézd
2017. dec. 17. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!