Lehet kapni olyan hajfestéket amivel külön lehet csak a hajtöveket festeni?
Javasolnám neked a növényi hajfesték porokat. Ott nincs oxidálószer, csak a tetszőleges mennyiségű port kell elkeverned meleg vízzel. A hajadnak is sokkal jobb, egészségesebb, nem teszi úgy tönkre, mint a vegyi festék.
Csak arra vigyázz, hogy ha átálltál erre, akkor az utolsó növényi festéstől számítva pár hónapig nem festheted újra vegyivel. És tudni kell azt is, hogy a hatóidő hosszabb, 1 bő órát is rajta lehet a hajadon mielőtt lemosod.
De szerintem nagyon megéri, mert olyan, mint egy hajpakolás. Nem roncsol, sőt, inkább szebb lesz tőle. Mondjuk világosítani nem lehet vele.
Előző vagyok. Én most Cultivator's-t vettem a DM-ben. 4 tasak por van benne, de ha csak kis területre akarod használni, akkor egy kanálnyi is elég, a többit elteszed, begumizva a zacskót. Eláll a por, nem kell kidobni, ami megmarad. Annyi melegvizet kell adnod hozzá, hogy egy kis tálban ecsettel krémes állagúra keverhesd.
Ennek a 4 tasakosnak 3000 ft felett van az ára, de jó sokáig elég. Bioboltokban van többféle is. DM-ben ne a festékeknél keresd, hanem a natúrkozmetikumok között.
Attól függ. Pár hónapig azért ez is bírja, aztán folyamatosan elkezd kopni. De ha negyedévente befested vele az egészet, utána meg csak az őszt, akkor szerintem jó lehet.
Nekem sötétbarna hajam van, én is csak a tövét festem, plusz időnként (félévente) teljesen, hogy kapjon egy kis vöröses fényt... De nem rábeszélni akarlak, a növényi festés kicsit macerásabb és az eredménye is bizonytalanabb, mint a vegyié. Ki kell tapasztalni. De az biztos, hogy sokkal egészségesebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!