Van olyan hogy valakinek egyáltalán nem áll jól a
szőke? Vagy csak más árnyalatra kéne festeni?
Figyelt kérdés
Alapjáraton arany fényű sötétbarna hajam, zöld szemem és sárgásabb de nagyon világos hófehér bőröm. Nyáron voltam fodrásznál vágatni és ő hozta fel hogy milyen jól állna a bőrömhöz meg a szememhez a szőke. Sajnos végül belementem. 1 hónapja lett először szőkítve, ilyen sötét aranyszőkére lett szívva ami nagyon sápasztott, de gondoltam ez csak átmeneti állapot, majd a végeredmény milyen jó lesz. Hétfőn lett befestve, maga a hajszín gyönyörű hamvas, de nem áll jól. Sápaszt, öregít, még sminkkel is halottnak nézek ki. Pedig annyira mondta mindenki hogy jól fog állni:( Vagy lehet csak az árnyalat rossz, és inkább valami arany fényűre kéne? De az meg a sárgás bőrömhöz nem lenne még rosszabb? Nagyon el vagyok keseredve, a hajam állapota szerencsére nem lett rosszabb de elég sok pénzt kiadtam rá mivel derékig érő és sok. Meg elvileg a fodrásznak tudnia kéne hogy különböző adottságokhoz mi illik meg mi nem... Ha ő nem ülteti a fejembe soha nem festettem volna be
2017. dec. 7. 11:12
1/6 anonim válasza:
No problem, nekem is hófehér a bőröm, barna a szemem. Hosszú a hajam, és én is kivilágosítottam fodrásszal, igaz nem teljesen szőkére, de úgy néztem ki mint egy sétáló kísértet...még tükörbe nézni is rossz volt :D Pedig sminkelek én is.
Szerintem egy természetes barnát válassz, mi is ezen dolgozunk most a fodrásszal, hogy eltaláljuk a jó árnyalatot. Nem kell sötétnek lennie, de valami tejeskávé szerű barna már jó lenne szerintem. A nagyon sötét haj világos bőrhöz szerintem csak annak áll jól, akinek kifejezetten szép arca van, másokat öregít. Egy köztes árnyalatot keress, sötétíteni még mindig könnyebb, mint világosítani. Előbbivel anyagot teszel a hajadba, utóbbival kiveszed belőle.
2017. dec. 7. 11:27
2/6 anonim válasza:
Nekem jól állt az aranyszőke, igaz, nekem falfehér bőröm, sötét hajam és barna szemem van. De voltam már sötét-vörösesszőke is, és az is jól állt.
2017. dec. 7. 11:32
3/6 anonim válasza:
Nekem ombre a hajam, szokevel, de szoktam jatszani a tukor elott a hajammal, es tudom ugy igazitani a tincseket, mintha a szoke a resz a fejembol nott volna ki. Hat borzasztoan neznek ki. :D Pedig feher a borom, kek a szemem, megis... istenem de csunya lennek. Nem is ertem.
Abban biztos vagyok, hogy nekem akkor all jol egy frizura, ha van benne egy kis barna is.
2017. dec. 7. 11:59
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam hogy nem csak én vagyok így:D #1-es köszi a tanácsokat, pont egy tejes karamell nevű loreal casting árnyalatot nézegetek, nagyon erősen gondolkozom hogy megveszem és elkezdek lassan vissza sötétülni az eredetire. annál sötétebbre semmiképp
2017. dec. 7. 12:26
5/6 Metionin válasza:
Nekem természetesen szőke a hajam, úgy néztem ki mint egy vízihulla (kék a szemem és nagyon-nagyon fehér a bőröm). Amikor sötétre akartam festeni, mindenki mondogatta hogy de az csak még jobban hullásít, aztán kiderült hogy fekete hajjal nézek ki a legjobban.
2017. dec. 7. 13:44
6/6 anonim válasza:
Na d miért lenne egyértelmű, hogy mindenkinek jól áll? Én sötétbarna vagyok, barnás -pirosas bőr, röhejes lennék szőkén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!