Ha az amúgy is szőke festett hajamat syoss lightenerrel világosítom rögtön utána egy színt is rá lehet festeni?
Nem rossz indulatból, de szerintem a szőke tipikusan az a hajszín, amit nagyon csúnyán el lehet rontani és látszik ha otthon volt mókolva.
Én is itthon festem a hajam, de amikor szőke voltam kénytelen voltam fodrászhoz menni, ha itthon festettem nem lett szép.
És nem is olcsóbb otthon festeni, ez a syoss lightener is kb 1500, veszel belőle 2-3 dobozzal, hogy biztos elég legyen+ hozzá még 2 doboz festék..
Inkább a fodrászra szavaznék.
Egyébként próbáltam már , hogy a kérdésre is válaszoljak.Valóban jól világosít és érdemes ráfesteni utána színnel, hogy szép legyen, ne hagyd úgy.
A sárga szín szerintem attól függ milyen a hajad és meddig hagyod rajta.
De mondom, szerintem bízd inkább fodrászra a szőkét.
Barnát lazán festenék és festek is itthon, de a szőkét nagyon el lehet rontani.
Amúgy a krémmánia.hu oldalon rengeteg vélemény van erről is, olvasgasd őket, hogy kinek milyen lett. Van akinek bevált, van akinek nagyon rossz lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!