Kiszőkítettem az előzetesen vörösre festett hajamat, de nem lett szőke, így inkább visszafestettem világosvörös árnyalatra. Viszont most elba*szott narancsságra színe lett. Mit csináljak vele?
sok árnyalatot világosodott a hajam, de két szőkítés után se lett szőke, csak nagyon világos vörös, így nem próbálkoztam tőle. a garnier természetes világosvörös árnyalatot használtam utána, és így lett narancssárga, pedig azt mondták sokan, hogy a szőkítéstől lesz idióta színe. azzal nem volt pedig baj.
másrészt: tisztában vagyok a szőkítés és a festék kockázataival, azt megoldom, bízzátok rám. nem ez volt a kérdés.
Nekem 6 szőkítés (majdnem egy év) alatt sikerült normál szőkét csinálnom a vörösből. Nem egyszerű, először kellett volna gondolkodnod...
Szerintem most akkor fesd be egy sötétebb színre, barna lenne a legjobb, de gondolom az is fakulni fog mosás után és fura színe lesz, mivel a szőkített hajat szinte semmi nem fogja be rendesen.
Szerintem vegyél egy sötétebb vörös árnyalatú festéket, és azzal fesd be, valami középvörössel.. Vagy ha nagyon szőke szeretnél lenni, akkor várj 1 vagy 2 hetet hogy addigra megerősödik a hajad, és vegyél egy jó szőkítőt (pl loreal Excellance sok árnyalatot leszív és minőségi) szerintem a legjobb ha nem sárgás hanem inkább hamvasabb árnyalatot választasz így nem sárgás lesz a hajad.:)
Amúgy én narancssárga hajat szeretnék csak nemtudtam eddig csinálni a szőkéből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!