Szőke hajam van, zöld szemem és eléggé fehér bőröm! Szerintetek szép ez az összeállítás? Nem ciki a fehér bőr?
Elsőnek igaza van.
Lehet bármilyen szép az "összeállítás", ha csúnya az arcod, de lehet hogy Te cikinek érzed a színeid, ha az arcod szép, akkor szép vagy :)
Fehér bőr: van akinek ez tetszik, van, akinek a barna. Most jönni fognak azzal, hogy a szolibarna bőr az fújfúj, vagy azzal, hogy a fehér az sápaszt és egészségtelen, de szerintem ez relatív. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Nem lehet egyik bőrszínre sem azt mondani, hogy ez vagy az "ciki".
Ugyanilyen vagyok csak nekem fekete hajam van,igaz festett,az eredetim szőkésbarna.A bőröm is nagyon fehér,és a tévhittel ellentétben nagyon jól áll a fekete,jobban mint a világos haj.
A kérdésre válaszolva,szerintem szép összeállítás(bár a szőke haj nekem nem tetszik,se fehér bőrrel,se barnával...)de az a lényeg hogy te jól érezd magad:)
A fehér bőr pedig egyáltalán nem ciki,nagyon is szép,sokkal szebb mint egy agyonszolizott narancssárgás aszott bőr.Nehogy tönkre tedd.Hányan mit nem adnának hogy fehérek legyenek,régen pedig kifejezetten előkelő volt,és barna bőr számított cikinek. :)
Fehér bőr nem ciki, de szőke hajhoz kicsit furcsa tud lenni! Ezt most így fodrászként mondom! Esetleg ha pár barna melír csíkot tetetnél bele, máris szebb lenne! :)
De te tudod, ez csak egy tanács! :)
11-11 00:25
És mi van a természetesen barna bőrű nőkkel?
11-11 00:25!
Hülyeséget beszélsz... 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!