Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nő vagyok és nem kivánt...

Nő vagyok és nem kivánt helyen nőt szőrzetem szerintetek női hormon tablettákkal helyre álítható ez?

Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az a nem kívánt hely, szemgolyó? Vagy a szád? Mást így hirtelen nem tudok elképzelni, esetleg még a füleidet.
2017. okt. 17. 19:23
 2/10 A kérdező kommentje:
nem kívánt helyen nem szeretném megosztani hogy hol csak annyit szeretnék tudni hogy tablettákkal helyre lehet-e állítani..
2017. okt. 17. 19:29
 3/10 anonim válasza:
gondolom bajusz
2017. okt. 17. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:
igen az is
2017. okt. 17. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
véglges szörtelenites
2017. okt. 17. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:
hogyan?
2017. okt. 17. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Tablettákkal nem lehet megszüntetni.

A végleges szörtelenítés meg egyfajta eljárás, ami során a szörhagymákat hökezeléssel elpusztítják és így jó ideig nem nö vissza újra. De ez nem megy egy kezeléssel, hanem általában 5-8 alkalom kell, mire minden szörtüszöt elér a kezelés.

Természetesen ez sem egészen végleges, de általában pár évig tényleg nincs vele gond, utána meg meg lehet ismételtetni.

Viszont ha emellett döntesz, akkor feltétlen jó szakemberrel végeztest, mert ugyan lézetnek "otthoni" készülékek is, de a nem megfelelöen végzett kezeléssel igen komoly problémakat tudsz okozni magadnak.

2017. okt. 17. 20:03
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megprobálkozom vele
2017. okt. 17. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tette hozzá a kedves előző válaszoló, hogy ez igen csak drága eljárás, főleg ha nagyobb felületen kell. Nekem is hasonló a problémám, de nekem erre nem telik.
2017. okt. 18. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, ebben igazad van, de ha azt veszed, az alatt az idö alatt, míg nem kell szörteleníteni, mennyit költenél egyébként erre különféle módszerekkel, akkor már nem feltétlen van lényeges különbség.

De a kérdezöhöz lenne még egy javaslatom: érdemes lenne felkeresni egy szakorvost, hogy mi az oka a fokozott szörnövekedésnek, mert sok esetben kezelhetö. Ezért érdemesebb lenne ott kezdeni, mert ha megszünik az ok, akkor következménye sem lesz, azaz nem kell semmiféle módszert keresni.

2017. okt. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!