Miért van ennyi piros és apró pattanásom főleg a homlokomon?
Már nagyon elegem van, világ életembe voltak pattanásaim járok BŐRGYÓGYÁSZHOZ 1 éve, szedtem 5 hónapig a sotretet és hát sokat javult a bőröm még mindig sok apró pattanásom van ami nagyon piros az arcomon(homlokomon pedig nem annyira).
Vannak rosszab időszakok(pl menzi előtt ami érthető is de a homlokomon mindig van apró pattanás).
Szerintetek allergia lehet vagy hormonok?
Dokihoz szept végén megyek de hiába irna fel valamit akkor is kijönnek :(
Nekem is régen szörnyen pattis volt a homlokom! Mensi előtt most is ki szoktam pattogni, de szerencsére viszonylag gyorsan múlik. Kipróbáltam sokmindent hogy elmúljon de csal egy kombó jött be.
Iszapszappan + a Clearskin féle arclemosó, az van ráírva, hogy Black Mineral Cleanser.
Esténként ilyennel mosom le az arcomat, majd miután megtöröltem, arctonic pattanásos bőrre. 1 hónap után már nagyon durván megváltozott a bőröm! Mostmár szép, nincsenek rajta pattanások:) ha gondolod szerezd be őket, hátha használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!