A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Gondolok itt a hatékonyságára: teljesen védett vagy neked ennek ellenére is becsúszott egy baba? vagy hallottál ilyet (ismerősök, barátok között nem a neten)
illetve a fontosabbik szempont: a szedése után sikerült egészséges gyereket alkotni, vagy utána már nem is sikerült? és természetesen az ilyen mellrák nem tudom milyen rák kialakulásával kapcsolatban is érdeklődnék.
5 évig szedtem, nem csúszott be baba. :)
Migrénes fejfájást okozott nálam, amikor megvonásos vérzésem volt, előfordult, hogy hánytam is ekkor. Ezért tavaly januárban abbahagytam. A menstruációm nehezen állt helyre, pattanásos lett azt arcom, hátam. De a fejfájásom megszűnt. Illetve kiderült, hogy elrejtett egy betegséget, amivel most szívok, és nehezen jön össze a baba. Nem a gyógyszer okozta, de elfedte a tüneteket, így csak most derült ki. Mindennel együtt, én nem szednék soha többet. Semmilyen hormonális dolgot nem szedek be, rakok fel most már magamnak :)
Sohasem szedtem, szerintem természetellenes megbolygatni a hormonrendszert és átverni a szervezetünket. Egyszer vissza fog ütni.
Másrészt a férfiak számára szexuálisan sokkal vonzóbb a saját illata azoknak a nőknek, akiknek nincs megbolygatva a nemi hormonszintjük.
Saját tapasztalatból mondom, minden eddigi barátom elmondta, hogy nagyon jó illatom van és nem a parfüm vagy tusfürdő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!