Hullik a hajam, mi legyen? (többi lent)
Figyelt kérdés
19/F vagyok és férfias tipusú hajhullásom van. Nem az érdekel, hogy milyen szert használjak, mert tudom, hogy egyik sem használ semmit, ugyanis próbáltam a bánfitól a varga cseppekig mindent. Ez egy örökölt dolog a családban, és már nagyon látszik, hogy elől v alakban van. Felül is kezd már ritkulni, még egy olyan 4-5 év van hátra amíg kihullik. (Édesapámnak 24 éves korára). Mit tegyek? Ciki ez? Még nem csúnya, hogy hosszú a hajam és még rövid hajjal jobban látszana. Így kisebb az esélyem a nőknél? (felsőoktatásban vagyok épp). Nagyon elveszítem az önbizalmam, pedig 2 olyan kapcsolatom is volt, ami majdnem 1 évig tartott. kb 16 évesen kezdődött a kopaszodás.2017. okt. 4. 20:34
1/4 anonim válasza:
Anyai ágon öröklődik a korai kopaszodás. Ettől még jól nézhetsz ki. A pasik is olyan téveszmékben élnek hogy azt hiszik ez hátrányt jelent a pártalálásban.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez jó, mert az anyai nagyapám is kopasz volt hála az égnek...
2017. okt. 4. 22:31
3/4 anonim válasza:
Amelyik nőnél csak emiatt nincs esélyed, az a nő meg sem érdemli, hogy érdekeljen! Megértem, hogy zavar, de egy ember értékei nem a hajában nyilvánul meg. Ha jól áll a kopasz vagy a nagyon rövidre nyírt haj, én lehet letolnám. De különben meg szerintem a legfontosabb, ha nem látják rajtad, hogy zavar. Legyél magabiztos, az jön be nekünk nőknek. Jason Statham is tök férfias(számomra legalábbis) aztán tök kopasz...:)
25N
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2017. okt. 5. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!