Lányok! Segítséget kérnék haj ügyben? (20/f)
Mivel mosod a hajad? Szoktál balzsamot használni?
Amúgy, ha nem vagy rest, hajmosás ill. balzsamozás utani végső öblítésnek nagyon jó az almaecet. Egy liter vizhez kb. fél deci is elég, és azt már nem kell kiöblíteni. Ne ijedj meg a szagától, ha megszáradt jó illatú és fényes(ebb) lesz.
Hajhabot próbáltál már használni? Azzal elég szép hullámokat lehet kreálni, ha alapból göndör vagy hullámos a hajad. Vagy hagyhatnád akár, hogy magától megszáradjon, úgy általában természetesebb, szebb lesz a végeredmény.
Ha pedig mindenképpen vasalni akarod vagy ezek nem válnak be, használj mindig hajpakolást vagy balzsamot. Különböző hajolajokat is szerezz be mindenképpen, azok rengeteget segítenek, fényesebb és puhább is lesz a hajad. Ja, és hővédőt se felejts el használni.
Az is fontos, hogy hogyan vasalod egyébként. Mindig úgy csináld, hogy az egyik kezedben egy fésű (nem kefe), és azt a részt amin épp átmennél a hajvasalóval, előtte fésüld ki. Mármint rögtön mielőtt végighúznád rajta a vasalót, fésüld teljesen puhára, és ne a kezeddel tartsd azt a tincset, ne azzal fogdosd, hanem a fésűvel. Nem tudom, hogy mennyire érthető így.:D
Ja, és minél kisebb részletekben vasald a hajad. Ezekkel a praktikákkal még az én kezelhetetlen, száraz, szalmakazalszerű göndör hajamat is egész szépre tudom megcsinálni.
Remélem segítettem valamit.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!