Lányok segítségét szeretném kérni! Régebben teljesen simára letudtam szedni, a szőrzetem a női nemi szervemről, de valahogy mostanában ez sosem jön össze! Miért lehet ez?
Hogy csinálod az egész folyamatot?
Én zuhanyzás közben szoktam, tusfürdővel. Eldobható borotvát használok, 2-3 alkalomig jó éles a pengéje. Szőrnövekedés irányába kezdem, majd visszafele is többször áthúzom rajta a borotvát. A bőrömet közben kifeszítem. Nekem így mindig jó sima 1 napig.
Első vagyok. Az is fontos szerintem, hogy hány pengéset használsz. Én 3 pengéset és férfit. Kitapasztaltam és sokkal jobbak, mint a női borotvák, nem tudom miért. Ha kipattogsz utána kend be kamilla vagy körömvirágkrémmel.
Borotvahabot még nem próbáltam. Jobb, mint a tusfürdő?
igen, én is férfit használok sokkal jobban bevált :)
nem mondanám azt hogy ezerszer jobb, de nekem jobban bejön, mint a tusfürdő :)
Köszönöm! :)
Még az jutott eszembe a kérdésedhez, hogy én akkor is simábbra tudom leszedni, ha hosszabb a szőr, tehát 4-5 napos, mintha csak 2-3 lenne. Utóbbinál fáj is kicsit. Remélem, hogy megtalálod a megoldást a problémádra. Több ötletem nincsen sajnos, hogy mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!