Lányok 1 kis segitséget kérnék ruha ügyben?!
Figyelt kérdés
Mini ruhát szeretnék és a kérdésem az lenne milyen az ami még ízlésesen felvehető utcára barátnőmnek lenne2017. jan. 19. 08:45
1/11 A kérdező kommentje:
2017. jan. 19. 08:57
2/11 anonim válasza:
a 3. szerintem simán mehet utcára, a többi nekem inkább buliba való.
3/11 anonim válasza:
illetve a 2. inkább utcai lehetne, de nagyon rövid. az ilyen alá szokás leggingset venni, akkor ok
4/11 anonim válasza:
Akkor ott kezdem, hogy ízlésesen utcára felvehető ruha az, aminek a hossza nem rövidebb, mint egyenesen állva az utolsó ujjperce.
Tehát ha az első kósza szellő elég, hogy kilátsszon belőle mindene, és se leülni, se lépcsőn nem lehet benne menni úgy, hogy ne tárja fel a legintimebb részeit, akkor azt inkább hanyagold. Kivéve, ha direkt az a cél, hogy megalázd azzal, hogy bárki láthatja, akkor az utolsó pont jó, csak télen kicsi fázni fog.
6/11 anonim válasza:
Szerintem egyedül a 2. ízléses utcára, az viszont nekem nagyon tetszik!! A többi ribis utcára szerintem.
7/11 anonim válasza:
Ezek nagyon rövidek, de ha téged nem zavar, bármelyiket fölveheted. Szerintem a 2. a legszolidabb.
9/11 anonim válasza:
Minddel egy probléma van: nagyon rövidek
Így télen a 2-3. még elmegy leggingsel vagy harisnyával, nekem is vannak ilyen hosszú ruháim, de eszembe nem jutna magában felvenni
10/11 anonim válasza:
Egyik sem!
Tul rovid az osszes.
Senki nem kivancsi a combkozeptol felfele latszo reszekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!