Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hozzáértő Lányok segítségét...

Hozzáértő Lányok segítségét várom epilláslásban?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy ha leepillálom a lábam, a bőr alá nő a szőr. Van hogy kipiszkálom, és csodálkozva nézem milyen hosszú! Nagyon zavar, tehát megköszönném, ha erre valaki tudna valami megoldást találni, ez vajon mivel kerülhető el. A másik bajom, hogy fehér a bőröm, és ugye ahogy epillálok, kis piros "hegek" maradnak, vagy nem is tudom minek nevezzem azokat a kis pontocskákat, bárhogy testápolózom nem múlik el, és ez sajnos nem az első napokban marad ott, hanem mindig . Köszönöm a válaszokat, mind pozitiv értékelésre kerül :)
2011. márc. 29. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél szőrbenövés elleni krémet, az talán segít. Én mondjuk radírozni szoktam a lábam, meg minden este bekenem testápolóval, így felpuhul a bőr. A piros foltokra kenhetnél valamilyen gyógynövényes krémet, esetleg neogranormont.
2011. márc. 29. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a fehér bőr átka... Bárcsak lennék négercsaj!
2011. márc. 29. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát köszi, én bőrradír helyett masszázs kesztyűvel fürdök, elég jól átmasszíroz, aztán testápolózok, és mégis ilyen.

Néger Nő nem lennék! :)) Kössz mégegyszer!

2011. márc. 29. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a cukorgyantát ajánlom neked.Szőrbenövés ellen tényleg csak a lábad állandó átmasszírozása segít.A piros pöttyökre gyantázás utáni termékeket használj.Ami a legfontosabb,hogy 3 óráig semmi ne érje a bőrt,se víz,se nap,se por.
2011. márc. 30. 07:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyenről még nem hallottam, utánanézek
2011. márc. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!