Nektek tette már tönkre a hajatokat valamilyen hajápolási termék?
Figyelt kérdés
Gondolok ez alatt sampont, hajpakolást stb.2017. ápr. 28. 19:15
1/3 anonim válasza:
Még nem tapasztaltam ilyet. Inkább az, hogy semmit se csinál vagy nem olyan látványos/érezhető különbséget.
2/3 Metionin válasza:
Tönkre épp nem tette de egyszer egy taftos hajhabot nyomott rá a fodrász és csomókban hullott tőle estére a hajam. Gyorsan megmostam, a hullás megállt de azért befostam. Alapból nem hesználok hajhabot, sem lakkot, semmilyen formázót, csak a fodrász random rátette. Azóta mindig szólok, hogy nem kérek semmi ilyesmit, szárítsa meg és kész.
3/3 anonim válasza:
nem. ha nem használok rá semmit, akkor talán elkezd töredezni kicsit. illetve ha túl sok félét rakok rá, akkor elnehezül, zsírosodik. de tönkre még nem tette semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!