Körömgombára ki mit ajánl?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 08:18
12/21 anonim válasza:
A Nailner tényleg jó. Meg sok B-vitamin. Ha már látod, hogy barázdált, gödrös vagy fehér foltos a körmöd, akkor pótold a hiányzó B-vitamint, mert sokkal fogékonyabb vagy így a gombásodásra. Ugyanígy van, ha puha a körmöd. Ilyenkor áztasd ricinusolajban. Nailner Care-ben van plusz B vitamin is, ami ilyen körömápoló filc. Ha meg már megvan a baj, akkor mehet a Nailner Repair. De B-vitamint elsősorban helyes táplálkozással érdemes bevinni.
14/21 anonim válasza:
Mindenki beírta már, de azért én is megosztom veled, hogy szerintem is a Nailner a bejövős. A leghumánusabb megoldás, amivel eddig találkoztam.. :)
15/21 anonim válasza:
Bizony, +1 a Nailner mellett! Én most fejeztem be a kúrát!
16/21 anonim válasza:
Na, kipróbáltam a Nailnert én is, és nem gondoltam volna, de tényleg látszik javulás 2 hét után! Azt mondták, hogy lehet, hogy bele fog telni 2 hónapba, míg teljesen elmúlik, de ez még tényleg mindig jobb, mintha le kéne operálni a körmöt a lábujjról!
17/21 anonim válasza:
Na, örülök! Nekem újra vennem kellett, mert megint elkaptam valamit (úgy látszik, ez hajlam kérdése), de most vettem mellé ilyen Nailner Care-t is, ami meg ilyen ápoló, szépítő cucc, úgyhogy remélem hamar megszabadulok tőle megint!
18/21 anonim válasza:
BETADIN!!!!!!!!!!
Mivel már sok mindent kipróbáltam az elmúlt években/kivéve a gyógyszeres kezelést/,de nem használt semmi,hát gondoltam jöhet a Betadin,semmit nem veszíthetek.ÉS TÉNYLEG HASZNÁL!!!!!
Úgy néz ki,hogy 8-9 év elteltével, ismét hordhatok majd nyáron nyitott cipőket.
Az én körmeim már nagyon brutálisan csúnyák voltak és kb.1 évvel ezelőtt elkezdtem MINDEN ESTE Betadinnal kenegetni.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
BETADIN! RENDSZERESSÉG! KITARTÁS!
19/21 anonim válasza:
Betadinnel kezelek most én is:)
20/21 anonim válasza:
nekem úgy tűnik,hogy bevált a betadine.)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!