Mik a tapasztalatok/vélemények az Imetec Belissima hajvasalóról? (Amit Hajas László ajánl)
Nekem meg még 3 barátnőmnek is nagyon bejött, én nem tudom, hogy hogy vasalja az 1. válaszoló a haját, de megnézném.
Egy fodrász
Higyjétek el, hogy nálam/nálunk semmit nem ért. Én tincsekben vasaltam, maximum két ujjnyai szélességben, és nagyon vékonyan. Barátnőmé meg tényleg az az igazi göndör haj ami így összeugrik kis "csigákba" Ő meg egy ujjnyi szélességű vékony tincseket vett fel. Egyszer egymásnak is kivasaltuk :) egész délutános program volt :)
Én elhiszem amit írtok, de csak a saját tapasztalatom meg barátnőmét ismerem személyesen, ezért osztottam meg a kérdezővel :)
Nekem is ilyenem van!Nagyon jó imádom!
Jah meg szerintem a tényleg nagyon.nagyon göndör hajra egyik sem jó!
20L
nekem nagyon sűrű a hajam ráadásul hosszú is
reggel is elaludtam a hajamat (én hülye vizes hajjal aludtam el) teljesen hullámos volt, és 10-15 perc alatt ugy ki tudtam vasalni h egy hullám sem volt benne
200fokon vasalom hővédőt is használok
nekem nagyon bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!