Egy hete még semmi baja sem volt az arcomnak, most teli van mindenféle pattanásokkal, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néha voltak egy két ilyen nagyobb pattanásaim, viszont a héten kezdődött hogy a bőröm teljesen megvadult. Egyfolytában zsírosodik, homlokomon apróbb pöttyök elvéte nagyobb dombok. Arcomon is ugyanez. Mit tegyek? Nem vagyok már serdülőkorban szóval ez nem leet az oka.2017. márc. 18. 22:47
1/5 anonim válasza:
Helytelen étkezés, stressz, nem megfelelő kozmetikum használata, felborult hormonháztartás - nagyjából ezek okozhatják.
Nekem a fekete szappan hozta szépen helyre a bőröm, azóta se használok mást.
2/5 A kérdező kommentje:
Hétfőtől szerdáig minden este alkoholfogyasztás az helytelennek számít vajon ? :D Nem kis mennyiségben.
2017. márc. 18. 23:14
3/5 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek az alkhol eleg sok pattanást elő szokott hozni, lehet neked is ez a bajod. Méregteleníts például csalánteával.
4/5 anonim válasza:
Höhö, az helytelen biza, viszont NAON menő.
Méregtelenítés egyik módja, hogy sokat iszol. Vizet. Gondolj bele, piával pont az ellenkezőjét csinálod, dehidratálod magad. Felgyűlik a sok dzsuva és a fejeden jön ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes megfogalmazás, de nyilván értem a lényegét... :D
2017. márc. 19. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!