Pattanásokkal milyen orvoshoz forduljak? Képet csatolok az arcomról!
Kamaszkoromban kezdtek elojonni, most 20eves vagyok es a helyzet folyamatosan csak rosszabbodott az evek alatt. Lathatoan leginkabb miteszereim vannak, de rengeteg es nem ertem mitol?! Allandoan tisztitom az arcomat; reggel,delben,este meg amikor meg szuksegesnek tartom. A drogeriakban kaphato osszes markat kiprobaltam, olcsotol a dragaig, folyekony-habos-arcradiros es tonikos arctisztitokat, kremeket szappanokat mindent. Mannaszappanos kamforos szappant is kiprobaltam, a fekete szappanukat is, az feheragyagos arcpakolasuk is megvolt. Hazipraktikak kozul kentem mar az arcomra tojast, citromot,paradicsomot,fokhagymat,szodabikarbonat :D elesztot kentem is mar az arcomra meg ettem is. Egy idoben jartam kozmetikushoz de szegenynek zsibbadtak az ujjai mire vegzett az arcommal es utana ugyan ugy vissza jottek a pattik, talan meg tobb es durvabb allapotban mint elotte....
Voltam borgyogyasznal es o egybol a Roaccutan szedeset javasolta, irt is receptet. Viszont kisse szkeptikus vagyok, mert velemenyem szerint ennek valami oka van, mivel ezek nem gyulladt pattanasok hanem miteszerek ketlem hogy a "serdulestol" lenne, es az arcomon vannak, a homlokomon gyakorlatilag egyaltalan nincs es sose volt. Nem lehet h valami allergiam van esetleg valami betegsegem ami ezt okozza?? Ezt hol tudnam kideriteni? Van olyan ahol kivizsgalnak normalisan es megmondjak h kitudja lehet vmit eszek evek ota amire allergias vagyok es nem tudok rola ed attol van??
Es ez a Roaccutan hogy mukodik? Tok mindegy mi valtja ki a pattanasaimat (allergia,betegseg stb) az elmulasztja? Mert akkor szivesen beszeden de csak ha valoban elmulasztja es nem jonnek ugyan igy elo par ev mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!