Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egy centi nagy pattanásokka...

Az egy centi nagy pattanásokkal mit lehet csinálni? Mitől van?

Figyelt kérdés
Általában szimmetrikusan jön ki mindkét oldalon.
2016. okt. 29. 07:23
 1/9 anonim válasza:
Milyen idős vagy? Zsíros a bőröd? Mennyi csokit és magvat fogyasztasz?
2016. okt. 29. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok. Nekem állandóan pattanásos az arcom, tinikorom óta.

Aztán kb egy hónapja szép volt a bőröm (fogalmam sincs mitől). Most is ugyanazt csinálom vele, de már lassan két hete megint folyamatosan ragyás vagyok.

Most ilyen nagy, 1 centis is van. Igaz, ez régebben is előfordult párszor. Megnyomorgattam, de semmi nem jön belőle. Hatalmas és piros. Van ilyen agyagos pakolásom, az szépen leviszi a pirosságot, de most nem. Már kenegettem aloe verával, meg a nyomorgatások miatti pici sebesség miatt neogranormonnal is.

2016. okt. 29. 13:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Mostanában nem ettem csokit. Viszont egy hete megkínáltak sós mogyoróval, amiből két csipetnyit ettem. Most azon gondolkozom, hogy előtte milyen volt a bőröm, de fogalmam sincs.
2016. okt. 29. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám . Lekopogom már kb 3 hete egy patti se jött de amúgy hajlamos a bőröm . És amit teljesen nem értek hogy szimmetrikisan . Ha az egyik oldalán az arcomnak van egy akkor pár órára rá a másik oldalon ugyanazon a helyen is kijön egy .
2016. okt. 30. 03:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs gyulladás az arcodban?Fog,arcüreg?Mert ezek okoznak ilyen pattanást.
2016. okt. 30. 05:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy gyulladásom lenne.
2016. okt. 30. 07:03
 7/9 anonim válasza:
Bőrgyógyásznál voltál már? Én egy ételallergia vizsgálatot is megejtenék, sose lehet tudni..
2016. okt. 30. 07:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Es ez így működik, hogy szeretnék?

Múltkor egy tesztet szerettem volna más miatt, és elhajtott az orvos, hogy nehogy azt higyjem hogy tünet nélkül egy forintot is költenek rám....

Kicsit szebben fogalmazott.

2016. okt. 30. 16:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem voltam bőrgyógyásznál.

Az ételallergia tesztet hol csinálják?

Ezzel pl laktózérzékenység is kimutatható?

2016. okt. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!