Mit kell csinálni a mély, gyulladt, lilásvörös pattanásokkal?
Szerintem meg inkább válts kozmetikust! Nekem is nagyon durván pattanásos volt az arcom ami rettenetesen hatott az önbizalmamra, a kozmetikus, akihez még mindig járok, pedig már az elején megmondta, hogy rendbe teszi az arcom, nem azt, hogy felesleges tisztításra járnom....
Bőrgyógyásznál hamarabb voltam mint kozmetikusnál, egyik se tudta helyre hozni a bőrömet, pedig 3 is látta. Krémet írtak fel, amitől még rosszabb lett. Adtak valami gyógyszeres tonikot, attól is rosszabb lett. (+ elég sok pattanással küszködő barátom volt, és egyiknek se segített a bőrgyógyász). Ettől függetlenül, még másnak lehet, hogy sikere lesz, szóval megpróbálhatod.
Én havi egyszer mentem kozmetikushoz, és nála vettem tonikot, arctisztítószereket, majd 1 évre rá teljesen tiszta lett az arcom (ami nagy szó, ugyanis borzalmasan néztem ki :D)
Sajnos sokan azt hiszik, hogy elmennek a kozmetikushoz és tökéletes arcbőrrel jön ki, pedig sokszor türelem kell hozzá, de megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!