A bőrgyógyász mit tud csinálni a pattanásokkal?
Valami kenőcsöt vagy gyógyszert felír rá vagy mit csinál?
Volt olyan aki volt már ilyennel bőrgyógyásznál és a bőrgyógyász írt fel valamit?
Én pont tegnap voltam bőrgyógyásznál. Nagyon aranyos volt a doktornő,elmagyarázott mindent (úgy,hogy én is megértsem) felírt egy gyengébb gyógyszert amit szednem kell 1 hónapig meg Duac gélt,szintén 1 hónapig kell kennem az arcomra. Meg elküldött labor vizsgálatra is. Ha megleszenk az eredmények,akkor pedig megyek vissza hozzá és megvizsgál.
Ha becsületes bőrgyógyászhoz mész,akkor tud segíteni. Ezt azért mondom,mert voltam olyan bőrgyógyásznál is ,aki szinte rám se nézett,de már felírt ilyen szteroidos (teli hormonokkal,mellékhatásokkal) gyógszert,anélkül,hogy bármit is kérdezett volna. És ezért elkért 7 ezer forintot. Ez a doktornő pedig végig kérdezett mindent, a pattanásaim megjelenésétől a tegnapi napig.
Ez volt:
Bementem, leültem,bemutatkoztunk,kérdezgetett ,hogy miket használok,allergiás tüneteket blablaa aztán beültem ilyen székben ,ahol megvizsgálta a pattanásaimat még beszélgettünk és így kiválaszotta amit szednem kell meg ügye elküldött laborba.
1 gógyszert írt fel meg egy gélt.
én sokat jártam kozmetikushoz, csak rontott a helyzeten, csupa heg vagyok.. aztán elmentem egy nődokihoz.. sajnos azt is csak a pénz vezérelte ezért felírt egy 6000 forintos krémet meg ugyan ennyiért sampont. egyik sem használt. aztán a következő doki felírt gyógyszert. azt hiszem 10 hónapig kellett szednem, de minden rendben van és nem jött vissza. teljesen letisztultam mindenhol. sajnos maga a kezelés sok mellékhatással járt mint pl hámlott a tenyerem, mindig kiszáradt a kezem, lábam, és a szám is véresre kirepedt. persze ez testápolóval enyhíthető és hetente vettem labello-t is :D ezt kaptam: [link]
az első héten gyulladáscsökkentőt is kaptam mellé mivel az első héten nagyon begyulladtak, aztán szépen eltűntek elég gyorsan és látványos volt a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!