Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bőrgyógyász mit tud csinálni...

A bőrgyógyász mit tud csinálni a pattanásokkal?

Figyelt kérdés

Valami kenőcsöt vagy gyógyszert felír rá vagy mit csinál?

Volt olyan aki volt már ilyennel bőrgyógyásznál és a bőrgyógyász írt fel valamit?

2013. ápr. 9. 20:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
28%
ő szerintem semmit :)) max egy kozmetikus :)
2013. ápr. 9. 20:47
 2/13 A kérdező kommentje:
a kozmetikust már próbáltam de nem vált be.
2013. ápr. 9. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
adhatnak rá krémet,egyik osztálytársamat elküldte nőgyógyászhoz hogy írasson fel fogamzásgátlót mert hormonális okok miatt volt pattanásos
2013. ápr. 9. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Megvizsgál és ír fel kencéket, elmondja mit tehetsz még ezen kívül, mondjuk egészséges életmód stb, elküldhet máshova még vizsgálatokra, például megnézik a hormonjaid rendben vannak-e. Gyógyszert is írhat fel ha nagyon komoly a helyzet és más nem segít.
2013. ápr. 9. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pont tegnap voltam bőrgyógyásznál. Nagyon aranyos volt a doktornő,elmagyarázott mindent (úgy,hogy én is megértsem) felírt egy gyengébb gyógyszert amit szednem kell 1 hónapig meg Duac gélt,szintén 1 hónapig kell kennem az arcomra. Meg elküldött labor vizsgálatra is. Ha megleszenk az eredmények,akkor pedig megyek vissza hozzá és megvizsgál.

Ha becsületes bőrgyógyászhoz mész,akkor tud segíteni. Ezt azért mondom,mert voltam olyan bőrgyógyásznál is ,aki szinte rám se nézett,de már felírt ilyen szteroidos (teli hormonokkal,mellékhatásokkal) gyógszert,anélkül,hogy bármit is kérdezett volna. És ezért elkért 7 ezer forintot. Ez a doktornő pedig végig kérdezett mindent, a pattanásaim megjelenésétől a tegnapi napig.

Ez volt:

Bementem, leültem,bemutatkoztunk,kérdezgetett ,hogy miket használok,allergiás tüneteket blablaa aztán beültem ilyen székben ,ahol megvizsgálta a pattanásaimat még beszélgettünk és így kiválaszotta amit szednem kell meg ügye elküldött laborba.

1 gógyszert írt fel meg egy gélt.

2013. ápr. 9. 21:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt válaszokat.
2013. ápr. 9. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
gyógyszeres kezelés, krémek, tanácsok. de csak óvatosan, sokszor olyat is rád akar tukmálni, amit te esetleg nem akarsz (hormonok, szteroidok, stb). emg kell vele beszélni, ki kell kérdezni a mellékhatásokat és rendszeresen kell kontrollra járni.
2013. ápr. 9. 21:33
 8/13 anonim válasza:
100%

én sokat jártam kozmetikushoz, csak rontott a helyzeten, csupa heg vagyok.. aztán elmentem egy nődokihoz.. sajnos azt is csak a pénz vezérelte ezért felírt egy 6000 forintos krémet meg ugyan ennyiért sampont. egyik sem használt. aztán a következő doki felírt gyógyszert. azt hiszem 10 hónapig kellett szednem, de minden rendben van és nem jött vissza. teljesen letisztultam mindenhol. sajnos maga a kezelés sok mellékhatással járt mint pl hámlott a tenyerem, mindig kiszáradt a kezem, lábam, és a szám is véresre kirepedt. persze ez testápolóval enyhíthető és hetente vettem labello-t is :D ezt kaptam: [link]

az első héten gyulladáscsökkentőt is kaptam mellé mivel az első héten nagyon begyulladtak, aztán szépen eltűntek elég gyorsan és látványos volt a változás.

2013. ápr. 9. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Többször voltam bőrgyógyásznál, mindig ilyen fertőtlenítőket írt, hogy kenegessem vele az arcom, hátam, mellkasom, de egyik sem ért semmit. Kozmetikusnál még nem voltam, most akarok majd menni.
2013. ápr. 10. 09:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Kösznöm a válaszokat
2013. ápr. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!