Hogyan tehetek a szőrnovekedes ellen?
Figyelt kérdés
A mellkasamon is no a szor, es nincs idom, energiám arra, hogy hetente, ket hetente egyszer borotvalni. Hogyan allithatnam meg a növekedését?2017. jan. 29. 11:11
1/5 anonim válasza:
végleges lézeres eltüntetés ( bár több alkalmas elég drága)
Vagy gyanta /cukorgyanta házilag is/
3/5 anonim válasza:
Ez komoly? Nincs időd heti 1x leborotválni?? Akkor mi csajok hogy is legyünk mindig, mindenhol tükörsimák? Ja, mi biztos varázsolunk.
4/5 A kérdező kommentje:
1# értem, köszi.
2# F
3# tekintettel arra, hogy hétfőtől péntekig délelőtt iskolában vagyok, délután dolgozom, este pedig kollégiuman vagyok, hajnali 1ig tanulok es 6kor kelek, Vmint péntek délután haza, papamnak segitek, szombaton itthon segítek és dolgozom, valamit tanulok, vasárnap pedig délelőtt tanulok, kora délután vissza a koliba, aztán ott dolgozunk a környéken, valahogy nem, nincs ra időm. De elarulom drága, hogy ÉN NEM várom el, hogy bárki is "tükör sima" legyen......
2017. febr. 1. 09:37
5/5 anonim válasza:
Fürdeni azért csak szoktál. Zuhanyzás közben 5 perc rendszeres borotválás esetén. Viszont ha nem szánsz rá időt, fogadd el magad szőrösen. Egy férfinél nem olyan nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!