Motiválatlanság és kedvtelenség ellen mit lehet tenni? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Olyan időszak van most az életemben, hogy egyszerűen semmi nem érdekel, semmi nem hoz lázba, nem tudok örülni úgy semminek.. Eltávolodtam a barátaimtól is , de nem hiányoznak, meguntam már a mérgező "barátságokat".. így most egyedül vagyok. Tudom, hogy valami újdonságra lenne szükségem, csak nem tudom, hogy mihez kezdjek, nem tudom eldönteni, hogy na most hogyan tovább.. Volt már valaki hasonló helyzetben ?2017. jan. 23. 01:53
1/3 anonim válasza:
Én most pont ilyen helyzetben vagyok. Szerintem ez a kiégésnek a jele, talán a túl sok egyhangú munkától és a stressztől. Egyelőre annyit tudtam csinálni, hogy minden nap csinálok valami olyat, amit nem szoktam a szürke hétköznapokon. Kis dolgokat, a múltkor pl amerikai palacsintát sütöttem, amit előtte soha.
Még nem másztam ki ebből az időszakomból, de azért javult a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Nekem a sport segít. Utána mindent kicsit máshogy látok.
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok (még), és az segített, hogy elkezdtem olyan dolgokat csinálni amit élvezettel teszek. Pl : Elkezdtem hollandul tanulni, mert érdekel az a nyelv, és futni is többször járok. Emellett más újdonságokat is bevezettem, de azok apróságok. És az új dolgoknak köszönhetően remélem több embert megismerek a jövőben akiket ezek érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!